Miért hisznek az ezósok a háttérhatalomban?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy ezóssal,és szerinte az egész világot a háttérhatalom irányítja,valami titkos csoport.2019. jún. 15. 16:11
1/12 anonim válasza:
mert egy titokzatos, ismeretlen hatalommal (akár háttérhatalom, akár illuminati, szabadkőművesek, soros, Isten stb) nagyon könnyű megmagyarázni (ráfogni) ha olyan történik, ami nem fér bele a világnézetükbe.
2/12 Laylah válasza:
Ha én azt mondom, hogy szerintem meg nem, akkor már csak az ezósok 50%-áról fogsz kitenni kérdést?
3/12 anonim válasza:
De nagy az Isten állatkertje....
4/12 anonim válasza:
Tudod, vannak dolgok amik úgy is léteznek, hogy nem kell bennük hinni.
5/12 anonim válasza:
#4 általában bizonyítékkal lehet meggyőzni a legtöbb embert, nem hittel
6/12 anonim válasza:
Domján László miért nem gyógyítja ki magát a Parkinson-kór az agykontroll segítségével?
7/12 anonim válasza:
Igen, háttérhatalom irányítja a világot.
8/12 anonim válasza:
Ismerek néhány "ezóst", ezek egy része hisz a háttérhatalomban, másik része meg nem hisz.
Talán több "ezóst" kellene megismerned ahhoz, hogy ne ragadtasd magad ilyen alaptalan kijelentésekre. Azért, mert láttál az utcán egy darab piros Szuzukit, nem jelenti azt, hogy más színben nem gyártottak, tudod?
9/12 anonim válasza:
Elégge lehúzós fogalom ez az ,,ezós".
Ráhúzzák mindenkire aki gondolkodni akar és nem hisz a rendszerben.
Szóval átverés a kifejezés már egy ideje.
Amúgy meg, a világot tényleg háttérhatalom irányítja, s az emberek figyelmét is. Ezt nem vetted eszre? Akkor téged máe kezelésbe vettek.
Dolgozz! Vásárolj! Adózz! Engedelmeskedj! Tiszteld a törvenyt! Tartsd be a szabályokat! Fogd be a szád!
Most pedig mondd utánam: Szabad vagyok!
:)
10/12 anonim válasza:
Ne csak nézz, láss is. Ezosok nélkül is háttérhatalom irányítja a világot. Nem kell benne hinni. Tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!