Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit tanácsoltok, melyik a...

Mit tanácsoltok, melyik a legbiztonságosabb módszer, a tudatos álomból ébredésre?

Figyelt kérdés
Nekem múlt héten sikerült először az asztrális kivetülés. Hónapok óta meditálok, alvási naplót vezetek. Tudatos álmon gondolkodom hetek óta. Múlt hét csütörtökön, a kötél módszerrel sikerült a testem fölé kerülni. Pontosan tudtam, hogy álom világban vagyok, de irányítani tudtam bizonyos dolgokat. Pl: egy csukott ajtó mögött azt találtam, amit kinyítás előtt odaképzeltem. Repülni is tudtam, bár nagyon féltem és ügyetlenkedtem. A legnagyobb problémám a visszaúttal volt. Szerettem volna felébredni, azzal a céllal, hogy tapasztalataimat gyorsan leírhassam, majd megismételni a dolgot. Viszont az ébredéssel gondok adódtak. Nem tudtam mozgásra bírni fizikai testemet, órákig álltam mellette, már teljesen beparáztam, hogy végleg így maradok. Gyermekeimre gondoltam, mit fognak érezni, ha így találnak rám. Szerencsére reggel a telefon ébresztőjére megébredtem. Most nem merem újra kipróbálni, félek az ottragadástól.

2019. jún. 7. 00:19
 1/4 anonim ***** válasza:
mereven nézni egy pontra, bármi megteszi pl a saját kezed is. Fixáció a neve.
2019. jún. 7. 06:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Láttad az incepciot? Ott is külső ébresztési móddal oldották ezt meg . Amúgy ez egy veszélyes dolog van egy ismerősöm aki egyszer ebben jobban elmélyült és egy teljes napig aludt elvesztette az időérzékét és elfelejtette hol jár , azóta nem csinálja már ezt fel hogy benne ragad.
2019. jún. 7. 16:58
 3/4 WiVi86 válasza:
Te aztán nem vagy semmi. Én tudattalanul csinálom, de be vagyok szarva ettől. Durva. Meditálnom nem lehet, mert többet ártok vele önmagamnak, mint használok. Tisztánhalló vagyok. Kikapcsolni nem lehet. Nem értelek. Te ilyen mazochista típus vagy???
2019. jún. 9. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ki akarna felébredni egy tudatos álombol?
2019. jún. 10. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!