Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Asztrálutazás előkészületek?

Asztrálutazás előkészületek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sok hasonló ilyen kérdést láttam de nem találtam választ... az érdekelne hogy egy ilyen asztrálutazás dolgok kivitelezésének mi a módja, milyen előkészületet igényel? Elég elfogult vagyok, nem nagyon hiszek benne. Mit kell tennem? Olyanokra vagyok kíváncsi mint pl legyek-e nagyon fáradt, vagy viseljek fordított keresztet, üljek egy pentagramma közepén kecskefejjel a kezemben meg ilyenek :D milyen állapotban kell lennem és mit kell tennem, hogy részem legyen egy asztrálutazásban

Köszönöm!

2019. ápr. 9. 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy asztralutazas meg testen kivuli elmeny

Tudatos álom mind

Hiaba tunik nagyon valosagosnak, az elmébe jatszodnak le a dolgok

2019. ápr. 10. 08:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Na jó, ez nálam eddig tartott xD megyek visszaülök a Kawasakimra, az legalább igazi. Köszi a választ! :)
2019. ápr. 10. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd a csába.

Hiába ragasztod össze a segged pillanatragasztóval attól még ha kilépsz ugyan úgy elkaphatják a segged, mert nem értesz hozzá.

2019. ápr. 10. 21:23
 4/12 A kérdező kommentje:
hát ennek most egy részletét sem értettem, de biztos így van xd
2019. ápr. 11. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:

második vagyok.

azért ne próbálkozz vele, mert az asztrál tér nem lakatlan, sőt igencsak lakatos természetű lények is lakják.

nem akarsz összefutni velük. tudom, hogy nem akarsz összefutni velük.

2019. ápr. 12. 10:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Számomra annyira kézzelfoghatatlan az egész, hogy ne haragudj, de nehezemre esik elhinni, hogy veszélyes lehet képzelődni. Nézd, érettségi előtt állok, többévnyi természettudományi tárgyak tanulásával a hátam mögött. Sem fizikai, sem biológiai magyarázatát nem látom ennek az "álomvilágnak" a létezésére. Gyakran eljátszottam a gondolattal, mekkora jó lenne asztrálmágusnak vagy miaz lenni, de teljesen lehetetlennek tartom.
2019. ápr. 12. 15:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Miért amikor álmodsz az létezik?

Létezik - a fejedben

Ugyanez van a tudatos álmokkal is csak az elmédben léteznek

Amikor becsukod a szemed és elképzelsz egy almát, az létezik?

2019. ápr. 13. 15:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem :| De mégis miért mondják sokan hogy így-úgy-amúgy milyen veszélyes, ha ilyen elmejáték az egész?
2019. ápr. 13. 17:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Én évek óta tudatosan álmodok és semmi veszéllyel nem találkoztam

Ami veszély lehet az a félelmed, mert ebben a világban a gondolataid formálják a valóságot

Tehát ha arra gondolsz hogy rádtámad egy csapat földönkívüli akkor rád is támad

2019. ápr. 14. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:

"Én évek óta tudatosan álmodok és semmi veszéllyel nem találkoztam"

Véletlen nem léptél be No-go zónákba ez még nem jelenti azt hogy nincsen. Az asztrálutazás veszélyes !

Állítsuk meg

2019. ápr. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!