Újra lehet "programozni" a tudatalattit?
A tudatalattit nehezen.Agykontrollal lehet programozni önnmagunkat.Nyilván mindenki más szinten vagy formában végzi ezt.
Olyan mint egy ingyen wellness.
Attól függ, mennyire érted, és érzed át.
Nap mint nap ezt teszed egyébként.
Lehet változtatni, tudatossággal, igen.
Ajánlom ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=YUb0sC6txdU
#7-es, végre valaki aki megértette a kérdést. :)
Eredetileg a társadalomtudomány kategóriába tettem a kérdést, mert úgy gondoltam, hogy ez inkább pszichológiával kapcsolatos kérdés, ezért is tettem idézőjelbe a "programozást", de valami hülye úgy gondolta, hogy hát én biztos az agykontrollra gondoltam, aztán át lett sorolva.
Programozhatod, de semmire sem mész vele. Egy kis részed, hogyan akarja programozni a sokkak nagyobb, mélyebb tudattartalmakat?
Az a gond, hogy túl ostobák vagytok, és csak lepontozni tudtok.
Mégegyszer leírom: nem szabad.
Miért? Csinálhatod, bajod nem lesz, de majdnem felesleges. Olyan mint ha a macska beszarik a házba, és te programozod: A macskakai fincsi illatú. Vagy légfrissítőt használsz.
Ki viszed a macska szart, ez a megoldás.
Elég ostobának kell lenni ahhoz, hogy másokat ostobának nevezz, miközben a kérdés lényegét sem érted, de a kedvedért a szádba rágom.
Az egész kérdés a régi, "negatív" berögződések megváltoztatásáról szól. Szóval a macska szaros hülyeségedet tartsd meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!