Agykontrollosok! El lehet azt érni AK-val, hogy egy bizonyos helyről NE fogyjak, de máshonnan igen (fogyózom közben persze)?
Figyelt kérdés
Szóval lehet így irányítani a fogyást?2010. jún. 13. 13:12
1/14 anonim válasza:
Igen. Van rá egy varázsige: "Sai-lai lufti de santra, mekidu!". Ezt énekelve kell mondani és közben rá kell tenni a jobb kezedet arra a testrészedre, ahonnan nem akarsz fogyni. De figyelni kell, mertha a "Sai-lai"-t nem tagolod eléggé két szótaggá, akkor addig fogsz fogyni amíg nem válsz egy agyatlan zombivá ami akár a kannibalizmushoz is fordulna, hogy zsírt szerezzen.
2/14 anonim válasza:
AK-val inkább boltot rabolj, szerintem hatásosabb abban az esetben.
3/14 anonim válasza:
Ne hallgas a hülyeségekre!!!!!
Igen el lehet érni.
Belinkelek neked vmit.Feltétlen nézd meg és ird meg a vélemyényed.
http://www.youtube.com/watch?v=WN8WZDbIvTM
Mellette találsz még.
Feltétlen irj:P
4/14 A kérdező kommentje:
A kérdésben az volt, hogy "agykontrollosok", nem az, hogy "idióták".
Utolsónak köszönöm, igen elgondolkodtató videók, megnéztem párat, és majd még fogok is. Magáról a módszerről tudom, hogy működik, számtalan sikerem volt már, de ezt így konkrétan nem próbáltam még. :)
2010. jún. 13. 15:25
5/14 anonim válasza:
Örülök h tettszik(utolsó vok)
Tényleg müködik csak hinni kell benne:)
Bármi kérdésed lenne irj nyugodtan:)
ÉS ne foglalkozz az idiota válaszokkal:P
NEm tudják mit hagynak ki:D
6/14 anonim válasza:
Agykontrollosok, idióták... Végül is nem ugyan az a kettő?
7/14 A kérdező kommentje:
Nem...Igazán sajnálom, hogy így gondolod, bár végül is ez a te bajod.
2010. jún. 15. 12:58
8/14 A kérdező kommentje:
16:22-nek pedig köszi. :)
2010. jún. 15. 12:59
9/14 anonim válasza:
Egy AK 47-essel megoldható, de nagyobb kiterjedésű lesz a fogyási hely, mint szeretnéd :)
sok sikert a fogyihoz
10/14 A kérdező kommentje:
Bolond. :D
2010. jún. 16. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!