Van olyan, aki valami látható változást idézett elő a testében biokinézissel?
Tényleg elég hosszú út, mert Amerikából jön a trükköt bemutató DVD, meg a kellék, és be is kell gyakorolni, ami nem két perc.
Fogjuk rá. Amit pont kérdeztél, nem gyakoroltam, mert értelmetlen. A tanítványom viszont nagyon megizmosodott. Én lényeges dolgokkal foglalkozok. Ha már test, inkább annak iránaításával, nem felépítésével.
Meg a hidegben szoktam fűteni az ujjaimat, de ez még annyira nem az, amit kérdeztél.
"Amikor az elme erejével hatást gyakorolsz a testedre."
Igen én anno sportoltam, azaz a gondolataim segítségével mozgattam a karjaimat meg a lábaimat és súlyokat emelgettem velük. Mondhatni a gondolataim hatására nőttek az izmaim.
azért lássuk be ez máködik valamennyire mindenkinél.
pl a stressz is negtivan ha a testre , ahgy a boldogság is jót tesz stb. V,ennyire képesek vagyunk kontrollálni a tesrünket pl , lelassitami tudatosan a szivverést stb.persze a farok novesztés meg egyéb hülyeségek nem müködnek.
"Ennyi hülyét. A biokinézis az az, amikor frekvenciákkal változtatod meg a szemed színét,"
Már mindent értek. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!