Alfában teljesen elcikáznak a gondolataim, mit tegyek?
Ha lemegyek alfába, elképzelem mindig jelen időben azt az egy dolgot amit szeretnék elérni, de aztán x idő után átmegy egy olyan dologba ami már megtörtént és azon kezdek el gondolkodni, de ezt észre sem veszem, hogy teljesen eltértem. Aztán jön a felismerés, hogy teljesen másra gondolok, van hogy mikor jön ez a felismerés és pl. a fejem megrázkódik vagy a kezem, van hogy semmim. Akkor visszatérek megint, elképzelem azt amit akarok és újra elcikáznak a gondolataim.
Amúgy teljesen kezdő vagyok. Nálatok is előfordult az ilyen, ha igen hogyan zártátok ki vagy akadályoztátok meg ezeket az emlékeket, hogy bele zavarjanak és elvigyenek másfelé?
Szerintem menj el egy ismetlore (ha konyvbol tanultad egyedul, akkor menj el a tanfolyamra).
Esetleg megprobalhatsz egy "nagytakaritast".
Sajnos kulfoldon elek decemberben lesz lehetosegem ra az meg nagyon messze van.
Nagytakaritast? Ennek is vannak gyakorlatai? Rakeresek, de ha van tipped szivesen fogadom
Megmagyaráztad... Kezdő vagy. Gyakorolj.
Elképzeled amit el akarsz érni??
Kezdőbb vagy mint hiszed.
Továbbira nem válaszolok. Nem lenne rövid leírni, és túl magas sűrűségű tudás számodra.
A nagytakaritas olyasmit jelent, hogy a kepernyodon egy sepruvel ossze/kisoprod a sok szemetet es ures kepernyorol indulsz. Ne csinalj minden nap nagytakaritast, de idonkent (par havonta) erdemes.
Kulfoldon is erdemes elmenni egy tanfolyamra, de csak akkor, ha jol beszeled a nyelvet. En Mo-n vegeztem a 90-es evek vegen, es azota kulfoldon is elmentem parszor tanfolyamokra. Erdemes!!!
4. válaszoló: Ha ez megnyugtat nem kell válaszolni, hidd el én nem fogok rosszul aludni miatta. Szebb napot.
5. válaszoló:
Sajnos az itteni nyelvet nem beszélem olyan szinten, hogy biztosan megértsem. Ráadásul nagyon hadarnak is.
Hmm... kipróbálom amit írtál, de miért nem lehet túl gyakran?
Eppenseggel nem tiltott gyakran - de valojaban ha tul gyakran kisoporsz, akkor kisoprod azt is, amit nem kellene.
A szobadban a szekrenyt sem naponta rendezed at, es dobod ki a regi ruhakat, csak neha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!