Az agykontrollt lehet rosszra is használni?
Tudom hogy ezzel itt az agykontroll hívők körében nem leszek népszerű, de az agy tudatalatti része tele van gyermekkorból és magzatkorból hozott programokkal.
Ha erre még ráprogramozol annak beláthatatlanok a következményei. Lehet hogy eléred a kívánt eredményt lehet hogy durván nem.
Jöhet a lepontozás de akkor is így van!
Ha képes vagy kontrollálni agyadat, azzal csak magadnak tudsz előnyt kovácsolni, vagy hátrányt előidézni.
.
Ha bárki azt állítja, hogy saját agya kontrollálásával másokat gyógyítani tud, az nem más, mint kókler.
A te tudatalattid felszinre hozásával hogyan hatnál másra?
(Az ókori sámánoknak és a maiaknak is szükségük volt 'segédeszközre' füstölő, droghatású növényi nedvek stb.)
A te tudatalattid CSAK a tied, másra nem hatsz vele, bárminek is nevezzed,
.
A 'füves ember' elődei felhalmozott tudását és tapasztalatát használja fel, nem elég neki - mint az agykontroll tanfolyamot elvégzők magukról hiszik - agyának kontrollja.
Na látod erről beszéltem. Fogalmad sincs miről van szó.
Én nem a szívműködésről írtam hanem azokról a "feltételes reflex"-szerűen működő programokról. amik 3 éves kor előtt alakulnak ki. Ha egy ilyenre ráküldesz egy ellentétes programot akkor jöhet a fatal error...
Jó tisztában vagyok vele hogy ezt te úgy sem fogod elfogadni... :))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!