Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontrollt hogyan kell...

Kiss Gergely Tamás kérdése:

Az agykontrollt hogyan kell használni? Mi a titka?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 21:23
 1/5 anonim válasza:
szerintem arra ne itt akarj pár perces válaszokat olvasni... vannak róla könyvek, amikből tanulhatsz és ott meg is értheted...
2014. jan. 21. 13:04
 2/5 András2 válasza:

Üdv! Menj el a tanfolyamra, és ott választ kapsz mindenre! Érdemes!! Nem olcsó, soha nem volt az, de én azóta is életem egyik legjobb befektetésének tartom! Én 1 évet gondolkodtam rajta (nem kellett volna), azóta a sokszorosa megtérült pénzben, egészségben, hatékonyabb tanulásban, munkavégzésben, párkapcsolatban, azaz egy sikeresebb, boldogabb életben.

Ja, a diákoknak van kedvezmény (50%) is, amit egy másik diákkal együtt tudsz igénybe venni.

A könyvek sem rosszak, de a tanfolyam az igazi!!!

Vágj bele!!

2014. jan. 21. 22:36
 3/5 anonim válasza:
Tanfolyamon lehet elsajátítani.Én 1995-ben végeztem.
2014. jan. 23. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Tamás!

Az agykontroll lényege, hogy rendszeresen kell alfa állapotba menni. A test izmai teljes ellazításánál lép fel ez az alfa állapot az agyban, ez a legfontosabb. Ez nagyon egyszerűen megtanulható. Erre épülve többféle biztonságos technikát használ az agykontroll, ezeket rendszeresen gyakorolni kell, hogy működjön. Van egy könyv, Jose Silva könyve, amelyben ő saját maga ismerteti és tanítja meg módszerét úgy,hogy a könyvben foglaltakat 40 napon át követi az olvasó és a gyakorlatokat is elvégzi. A könyv az Agykontroll kiadásában jelent meg először még 1990-ben, de most is kapható újabb kiadásban. A címét nem írom ide, mert hirdetésnek minősülne. A tanfolyamról mások már írtak, ott két hétvégén ugyanazt megtanítják a jelentkezőknek. Az Agykontroll egy olyan módszer, amely segít Neked, hogy fejlődj minden szinten és emberibb életet élhess. Nekem mindig segített mindenben, amiben segítségül hívtam (például: gyógyítás és gyógyulás, diplomaszerzés,segítés másoknak,döntésben, önfejlesztés,vagy egyszerűbb dolgok, mint például parkolóhely találása,vonat elérése, megtalálni dolgokat). Ne habozz megtanulni, nem bánod meg, de aztán használni kell,sok sikert kívánok Neked Veronika

2014. jan. 23. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Az agykontroll nem eszköz, hanem mint fentebb olvashattad egyfajta önszuggesztió. Nem lehet használni, de alkalmazhatod.
2014. jan. 26. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!