Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerintetek van spirituális...

Szerintetek van spirituális hatása annak ha valaki vegetáriánus lesz?

Figyelt kérdés
Például stabilabb lelkiállapot, jobb közérzet, kedvesebbek leszünk másokkal, kevesebb depressziós érzet stb... Itt valami olyasmire gondolok hogy az állat megölése negatív energiákat szabadít fel amit aztán ha magunkhoz veszünk, lehúz minket... csak azért kérdezem mert 2 hete teljesen kicseréltem az étrendemet, és jobban érzem magam. Azonban húst ugyanúgy eszem, és azon gondolkodom mi lenne ha a húsokról is lemondanék.

2018. jan. 30. 19:53
1 2
 11/15 szenes43 ***** válasza:
60%

Az előember mikor megismerte a tüzet és sütve,főzve a táplálkozásába bekerült a hús annak köszönheti a megnövekedett agyméretét,majd az emberré válását.

Később egyetlen vallási fanatizmus képviselője sem alkotott máig érvényes "újításokat" az emberiség fejlődésében. A mértékletes,sokoldalú táplálkozás talán némi egészséges életmódot garantál. Az a legoptimálisabb táplálék amelyik abban a környezetben nő meg mint amibe a fogyasztója él.

2018. febr. 4. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Annyi valóságalapja van, hogy a spiritualitás szerint a hús hordozhatja magában az állat negatív energiáját. Ezért sok spirites személy elkészítésnél meg szokta áldani az ételt. Én kicsit feleslegesnek tartom, mert folyamatos energetizálással és főleg Reiki képességével valamennyire védjük magunkat. Illetve egy állat szelleme nem tud olyan befolyást tenni ránk, mint egy emberi lélek vagy egy démon. Aki pedig nem foglalkozik spirittel, az nyílván nem is csinál ilyet. De ennyi erővel rengeteg gond lehetne. :D

Mindemellett a spiritualitás és a vegetáriánus életmód nem függ össze. Akkor legyél vegetáriánus, ha szerinted jót tenne a testednek. De ezt alaposan meg kell gondolni és megfelelő étrendet kell kialakítani.

Spiritre kicsit visszatérve: a test csak másodlagos, a szellem az elsődleges. (Köznyelven lélek.) Tehát ha boldog lennél a vega életmódtól, akkor valószínűleg kívül-belül rendben leszel. De nézz utána rendesen és csak úgy próbáld ki. :-)

2018. febr. 4. 13:33
 13/15 anonim válasza:

Szerintem nyilvánvalóan felemelő a léleknek a tudat hogy nem kínoznak(tej és tojásipar) vagy ölnek meg (hús, bőr és szőrmeipar) miattad érző élőlényeket akiket csak emiatt gyalázatos körülmények között tartanak és kihasználnak, brutálisan bántalmaznak és végül kivégeznek.

Úgyhogy lelki szempontból csak jó hatása lehet.

2018. febr. 4. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de érdekes kérdés. Lehet, hogy még visszatérek ide ehhez a kérdéshez.
2018. febr. 4. 22:45
 15/15 anonim válasza:
100%
Nem tudom, mennyire spirituális xD de engem megnyugtatott és lecsendesített a tudat, hogy nem járulok hozzá ártatlan élőlények kínzásához és tömeges öldökléséhez valamint a környezet pusztításához. Előtte nem voltam rendben magammal, a testemmel, az evéssel, a vegetarianizmus segítségével békültem ki az étellel is és törtem ki évek után az evészavaromból :) rám mindenképpen hatott lelkileg is, sokkal könnyedebbnek éreztem magam
2018. febr. 28. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!