A forrásra ráhangolódni és információkat kimorzézni milyen eszközzel lehet?
Figyelt kérdés
Aki jártas a témában, érti a kérdést.2017. okt. 6. 23:18
1/2 anonim válasza:
Az akasha nèven ismert minden a mindenben, ez a virtuális szellemi valóság. Ebben különböző rezgèsű lenyomatai vannak, különböző szemszögek különböző tapasztalatainak. Konkrèt információt nem tudom, hogyan lehet szerezni. Azt tudom, hogy ha egy másik emberre hangolódsz, akkor növekszik a gyakorlati tudásod a közösen vègzett cselekmènyhez. Èn ezt elsőnek akkor tapasztaltam meg, amikor csocsóztunk ismeretlenekkel. Nem tudtam csocsózni, vagyis nagyon bènán. A partnerem egy profi csocsós volt. Csapatkènt közös szemszögből gondolkodtunk ès profin tudtam játszani. Nem hittem el amit a labdával műveltem. Zsinórban nyertünk. Tehát a ráhangolódás a kulcs. Az azonosulás.
2/2 anonim válasza:
Miután többet nem találkoztam a partneremmel, csak az emlèkèt idèztem fel ès ismèt profin játszottam. Ez azt jelenti, hogy fizikailag nem muszáj a közelemben lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!