Agykontrollosok! A tanfolyam után/közben ajánlották ezt az alapcsomagot (CD), amiben a teljes tanfolyam anyaga benne van (állítólag). Valaki tud róla információkat?
Igazából a Gyógyulj meg csomagban csalódtam, nem az igazi. A legtöbb gyakorlat használhatatlan számomra. Arra lennék kíváncsi, hogy az alapcsomagban (Agykontrolltanfolyam után) pontosan mi van benne. Erről lenne szó (első termék a képen):
Én internetről szereztem meg az Agykontroll tanfolyam után című könyvet. Valóban benne van a legtöbb tanfolyamon elhangzott GYAKORLAT. Vagyis az elméleti részek nem. Ha konkrétan tudni szeretnéd, ez a CD teljes anyaga:
- Általános lazítás
- Mélyítés
- Cél programozása
- Mélyítés
- Alváskontroll
- Mélyítés
- Fejfájás kontroll és háromujj technika
- Mélyítés
- Pohárvíztechnika és háromujj technika
A mélyítések mindig az eggyel utánakövetkező gyakorlatra utal. A könyv tartalmazza az elméleti részeket, de csak röviden, és főleg csak az előbb felsorolt hanganyagokkal kapcsolatos legfontosabb dolgokat.
Remélem, ez segített.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!