Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szeretnél gondolatolvasó lenni?

Szeretnél gondolatolvasó lenni?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen jó lenne, ha tudnám, hogy egyes emberek éppen mire gondolnak...persze tisztában vagyok vele, hogy ez lehetetlenség, de képzeld el, hogy valami csoda folytán mégis sikerül!

Te szeretnéd? Az egyik barátnőmmel vitatkoztunk a kérdésről, ő azt mondta, semmi pénzért nem szeretne gondolatolvasó lenni. Nem bírtuk meggyőzni egymást:) Neked mi a véleményed? ;)

2010. máj. 28. 16:17
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Nem.
2010. máj. 29. 17:44
 12/21 anonim ***** válasza:

a hideg kiráz, hogyha belegondolok, hogy valaki az ÉN agyaban turkálhat, az ÉN gondolataim között. brr.

valóban hasznos lehet, de nem mindenáron.

néha jobb, ha az ember nem tud dolgokat. szerintem

2010. máj. 29. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
agyamban bocsi XD
2010. máj. 29. 17:57
 14/21 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Meg az is jó lenne, ha tudnám irányítani a gondolatát.. Vagyis, hogy arra gondoljon amire én akarom :D

2010. máj. 30. 09:54
 15/21 anonim ***** válasza:

az mondjunk nem lenne rossz!

állítólag agykontrollal el lehet sajátítani, persze csak a profik tudják még így is.

2010. máj. 30. 17:08
 16/21 anonim válasza:
Én nem szeretnék mások gondolataiba olvasni, mert az mindenkinek a magánugye h mit gondol. Az emberek néha nem gondolnak komolyan dolgokat, minden hujeseget pedig nem szeretnek tudni. Sokszor gondolsz ojanra a barataidrol ami nem tetszene a baratod/barátnod-nek, ebbol veszekedesek adodhatnának.
2010. máj. 30. 20:05
 17/21 anonim válasza:
Az első kommentelőnek: Szerintem hülye vagy! Ilyen nincs. Na, gyerünk, hangolódj rám, és találd ki mire gondolok...nem lesz nehéz szerintem...
2010. máj. 31. 14:41
 18/21 A kérdező kommentje:
nem, irányítani mások gondolatát, azt nem szeretném...csak néha olyan jó lenne tudni, hogy mire gondol, amikor elkezd egy mondatot, majd pár másodpercig gondolkozik, végül legyint, és azt mondja: "na mindegy...hagyjuk":)
2010. jún. 1. 20:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Én szoktam agykontrollozni, az intuícióm fejlődött és megérzem pl h msn en kinek milyen hangulata van de ez csak a közeli ismerősökkel megy. (Nem a kiírás alapján). És közeli ismerősök gondolatait is megérzem.
2010. jún. 5. 12:35
 20/21 anonim ***** válasza:
igen :D
2010. jún. 7. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!