Hogyan tudnám "lezárni" magam, hogy ne szívjam fel a környezetem negatív energiáit?
Figyelt kérdés
Túlérzékeny vagyok ilyen téren, valahogy mindig magamba szívom a körülöttem lévők negatív energiáit és mások is könnyen el tudják venni az én pozitivitásomat. Állandóan szenvedek ezért olyan fájdalmaktól, amik nem is az enyémek. A nagyobbik probléma az, hogy rendszeresen, szinte önként de persze tudat alatt adok a páromnak a saját energiámból, de ez eléggé megterhelő. Tudatosan próbálom leállítani ezt, de valahányszor megpróbálom, mindig úgy érzem, hogy én Őt már nem is szeretem. (Pedig tudom, hogy szeretem)
Hogyan tudnám lezárni magam? Mit kell tenni ilyen helyzetben?
(remélem jó kategóriába írtam...)
2017. júl. 1. 01:06
11/12 anonim válasza:
Ez nagyon nehéz. Valahogy úgy kellene ahogy a 4-es írta. Keresd meg és őrizd a belső nyugalmadat, ne hagyd, hogy kizökkentsenek. Amikor lehet töltekezz egyedül. Próbáld kivonni magadat a negatív hatások alól tudatosan. Döntsd el, hogy te márpedig nyugodt és boldog vagy, de belülről őszintén érezd így. Nekem segít ha szép dolgokat keresek.ott ahol vagyok, vagy szép dolgokra gondolok. Próbálj mindig a belső középpontodban maradni, vagy ha kizökkensz, akkor hamar visszatalálni oda. Ha egyedül vagy meditálj sokat. Nem fog mindig menni, ne várd, de idővel jobb lesz. Tényleg nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!