Miért van a tv-ben, youtubebon, klipekben egyre több hipnotikus spirál kép?
Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 10:32
1/12 A kérdező kommentje:
Nem kép,hanem csak hipnotikus spirál.
2017. máj. 9. 11:44
2/12 anonim válasza:
Az X-aktákban volt ilyen rész. Kódolt üzeneteket küldenek nekünk, hogy öljük meg egymást. Az amerikai kormány és a cigarettázó férfi műve.
3/12 papagenou válasza:
mutass már egy ilyet légyszíves.
4/12 A kérdező kommentje:
Ilyesmikre gondolok. https://www.youtube.com/results?search_query=hipnotikus+spir..
2017. máj. 9. 13:55
5/12 anonim válasza:
Ha direkt rákeresel naná h van te nagyeszű....
6/12 papagenou válasza:
ez most... komoly? így? mikor láttál ilyet tvben?
7/12 A kérdező kommentje:
A tv-ben ennek a rejtett változatai vannak.
2017. máj. 9. 14:04
8/12 anonim válasza:
Igazolni tudlak kérdező! A tévében tényleg vannak ilyenek elrejtve.
Én a múltkor egy olyan ábrát láttam elrejtve, amin nem volt semmi. Annyira nagyon rejtették.
Amint megláttam, rögtön tudtam, hogy itt vannak a lumbágóiak, s nekem kell megmenteni a földet tőlük.
Fogtam egy fekete kartont, s a tévé elé tartottam. Azonnal el is tűnt a nem látható, üres, rejtett ábra a lumbágóiakkal együtt.
Most viszont a hexensusszok jönnek.
9/12 anonim válasza:
Ha youtube-on raboktel ilyen képre, vagy linkelted (pl épp az imént), akkor a google ezeket fogja feldobni neked. Így TE egyre több ilyesmit látsz, én pl. sosem. Én mostanság matracokat látok, mert legutóbb azt kerestem... :)
10/12 Sosetom válasza:
Így van, ha lesz egy kis időd járj utána a keresőoptimalizálásnak. Érdekes dolog és valóban azt fogsz látni mindenhol amit keresel. Jól kivan ez találva kérem szépen. Bár a paranoiás emberek rendszerint jól megszívatják magukat, mert arra keresnek rá amitől tartanak, így a keresőmotorok, csak azt látják h "ez a tartalom érdekel", így ezt dobják fel a legtöbb helyen ahol hirdetések vannak, ergo mindenhol azt látják, hogy az amitől félnek mindenhol ott van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!