Mit gondoltok kovács magyar andrásról?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 19:43
1/7 anonim válasza:
Látom neked nem lehet jó véleményed róla, ha kisbetűvel írtad a nevét, mint nemecseknek!
2/7 anonim válasza:
öhh....a valóságtól eléggé elrugaszkodott gondolkodású, vagy direkt manipulálja az embereket, nem tudom.....egyébként elég b*zis :D
3/7 anonim válasza:
sZERINTEM EGY NAGY TUDÁSÚ, SZERÉNY EMBER...
4/7 anonim válasza:
Ki a túró ez a szerény okos élőlény? P.Tibor
6/7 anonim válasza:
Én sokaktól hallottam, hogy nagyon tud. A fiával találkoztam már, ő nagyon segítőkész volt. Rosszat nem tudok mondani róluk, ha tudnak segíteni, segítenek.
7/7 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy régen nagyon tudott csak elment a pénz irányába és ezért az Égiek megvonták tőle a képessége nagy részét. Ma már nem gyógyít, csak a tanítványai. Érdemes leszedni a filmjeit, sok érdekességet mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!