Szerintetek milyen magas leszek? Mennyit nőhetek még? Valami módszer hogy nöjjek?
Figyelt kérdés
13 èves vagyok. Nyár végen 14. 168 cm -170 között vagyok. 12 évesen jött meg. Anyum 173 . Apum 174 .2017. ápr. 11. 19:29
11/20 anonim válasza:
#10 Nem. Az ismerosok azzal viccelodnek, hogy latod fiam...apad jo sokat vert ezert lettel ekkora. A veres alatt a jatszast ertem :D Nem kell rosszra gondolni. Mondjuk a DNS vizsgalat az jo lenne, meg mintha egy csaladtag is emlitette volna :D...de mondom annyira nem erdekel ez az egesz dolog :D
12/20 anonim válasza:
Nem akarod megtalálni a valódi szüleidet? Lehet, hogy keresnek.
13/20 anonim válasza:
#12 Mibol gondolod, hogy keresnek :D Nem vagyok orokbe fogadva xD
14/20 anonim válasza:
Hát mondtad, hogy nem volt DNS-vizsgálat és azt is mondtad, hogy az egyik a családtagod is említette. Szóval bármi lehet.
15/20 anonim válasza:
Fogantatásod pillanatában a génekbe már bele van kódólva, milyen lesz minden porcikád, ezen nem tudsz változtatni. Ne aggódj, biztos fogsz még nőni.
16/20 Blondie.W válasza:
Kedves 5-ös, örülök, hogy alacsony vagyok, az egész család az, 175 cm a max. Ja, és ez a növekedési hormon dumád egyenesen fájdalmas hülyeség. A 163 cm már normális. Nem 140-et írtam. A másik meg, ez a "nem éred el a polcot" meg jó nagy parasztság. Büszke lehetsz magadra. *taps*
17/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) privibe johetnek praktikak :)
2017. ápr. 16. 20:59
18/20 anonim válasza:
Blondie.W
Pedig nem hülyeség a növekedési hormon. Mondjuk magasabb lennél most. 😏 Viszont sajnálom, hogy kissé paraszt voltam.
19/20 Blondie.W válasza:
Ja, nem az, egy irreálisan alacsony valakinek. Amit itt sehol nem látok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!