Van valami olyan módszer amivel összemehetek legalább 10 centimétert?
Figyelt kérdés
1,70 m magas vagyok és ezt utálom
Minden fiú utálja a magas lányokat igaz?
Szóval kérlek mondjatok valami módot vagy gyógyszert ami segít összemenni
A tesitanárom is folyton csak szekál meg minden
Van egyáltalán olyan a világon aki nem viszolyog a magas lányoktól?
Pl ha elmegy mellette az utcán vagy valami
2015. aug. 17. 20:54
1/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy egy 170 cm-es lány miért lenne olyan magas. Van nálad jóval magasabb ismerősöm. (lány) Szóval 170 cm nem olyan sok, esetleg a többi lánynál kicsivel magasabb. És azt sem értem, hogy honnan jött, hogy utáljuk a magas lányokat. Nem utáljuk.
Végezetül, nem nincs semmi szer erre, ez genetika.
2/7 anonim válasza:
Nem utáljuk a magas lányokat, nem tudom ezt honnan vetted. 1,70 az meg még messze nem magas. 10 centivel vagy alacsonyabb nálam, és én se vagyok egy kitudja milyen magas fiú.
3/7 anonim válasza:
Senki nem utálja a magas lányokat, csak megfelelő méretű fiú kell mellé. Én pl. 208 cm vagyok. Még a kétméteres csajok is bejönnek. Ezen ne gondolkozz ennyit, úgysem tudsz mit csinálni. Jön majd valaki akinek rohadtul fog imponálni, hogy 170 vagy.
4/7 anonim válasza:
178 cm vagyok, tudom, mit érzel :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Őszintén
2015. aug. 17. 21:44
6/7 anonim válasza:
A 170 cm nem különösebben magas, majdnemhogy átlagos. Én 183 cm vagyok, és mindig is imádtam, hogy magas vagyok. És simán találtam magamnak párt.
7/7 anonim válasza:
xD én pont szeretem a magas lányokat, bár te nem vagy eget rengetően magas :D
17/f/171
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!