Meditációs szöveg? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Küldenétek olyan meditációs zenét illetve olyan szöveget amiben zene alatt beszél hozzám valaki és inkább a vizuális gondolatokra figyel oda.. Tehát képzeld el magad hogy itt vagy ezzel a bizonyos emberrel stb..2017. ápr. 5. 21:43
1/6 anonim válasza:
Milyen célt szeretnél elérni ezekkel a meditációkkal?
2/6 A kérdező kommentje:
Könnyebben elalszok és másnap jobb a közérzetem
2017. ápr. 5. 22:08
3/6 Fish1 válasza:
YouTube-on vezetett meditáció címszó alatt találsz szerintem ilyeneket. Konkrétat azért nem linkelek, mert mindenkinek más jön be. Ha pl. nem tetszik az "előadó" hangja, akkor azzal már nem érdemes foglalkozni szerintem.
4/6 anonim válasza:
Vezetett meditációnak hívják, így tudsz rákeresni.
5/6 anonim válasza:
Tisztázni kéne, hogy ez nem meditáció!
Enni is lehet biciklizés közben de ettől még az evést nem kell összekeverni a biciklizéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!