Mi történik akkor, ha az általam beprogramozott vizet más issza meg?
Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 21:33
2/10 A kérdező kommentje:
Az biztos :)
2017. márc. 27. 21:43
5/10 anonim válasza:
rossz nyelven programoztad be...
c++ -t ajánlom...
6/10 anonim válasza:
Attól függ kompatibilis e a hardverével...
7/10 anonim válasza:
A van vírusírtója, akkor semmi.
8/10 anonim válasza:
Attól függ. Ha Java nyelven programoztad, akkor semmi, mert az platformfüggetlen, és másnál is működni fog. Ha más nyelven, akkor nem fog működni, tehát nem kipisilni fogja az illető, hanem kihányni.
9/10 anonim válasza:
Kb semmi sem. Ahogy random energiákkal rendelkező vizet isznak emberek nagy része s 'semmi bajuk'. Lehet pár százalékban jobb vagy rosszabb lesz neki. Ezek energetikai komplexumok. Ami az egyiknak hatalmas segítség, lehet másiknak semmi.
Nem kell félj. Következménye elhanyagolható.
10/10 anonim válasza:
Csak tudnám, miért írtok olyan topic kérdéshez, amihez nincs közötök. Menjek én is trollkodni kereszténység stb. témában? :D
Igaz, hülye vagyok én is, hogy etetlek benneteket. Felejtsétek el. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!