Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez megvalósítható? A többi...

Ez megvalósítható? A többi infó lejjebb:

Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban érdekel ez a téma. Lenne is hozzá egy kérdésem, de sztem teljesen hülyének fogtok nézni!:) Agykontrollal lehetséges, a külsődön változtatni? Nem a testalakra gondolok, hanem mondjuk a hajam színére!:) Nem drasztikus változásról van szó hanem mondjuk egy árnyalattal sötétebb vagy világosabb lesz, vagy esetleg a szemem átmegy kékből zöldesre. Előre is köszönöm a válaszokat. Remélem nem néztetek őrültnek!:D És remélem, hogy nem kérdeztem akkora hülyeséget!:)
2010. máj. 11. 17:52
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Már megfordult az én fejembe is, mondjuk hogy a göndör hajamból vmi agykontrolltechnika folyrán egyenes lesz. Sajnos segíteni nem tudok, de engem is érdekelne, ha van valakinek ilyesmi módszere!
2010. máj. 11. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

Mi az hogy gyermekem!

Sőt, ha jobb karral szórsz átkot, akkor az még vissza sem száll.

Ha erősen koncentrálsz, akár lebeghetsz is.

Itt szintek vannak, amint eléred a legfelső korlátokat, melyeket isten állított, akkor képes leszel alakot is váltani.

2010. máj. 11. 18:02
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
Igen!Én egyszer pingvinné változtam,de sajnos éppen nyáron történt szóval nagyon meleg volt:S Na szerinted mégis lehetséges?
2010. máj. 11. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:
31%
Persze, sőt, egyszer sikerült Subzerová válnom és jeget szórtam, vagy egyszer Harry Potter lettem és kígyó nyelven tudtam dumálni skype-on.
2010. máj. 11. 18:42
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Hmm...ez engem is érdekel :D

Többiek: Ne legyetek már ilyenek... Csak kérdezett valamit, nem kell rögtön ilyen rosszindulattal válaszolni.

2010. máj. 11. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

honnan ez a marhaság,ha jobb karral szórsz átkot nem száll vissza?Mindenhogy visszaszáll!Egyáltalán létezik még olyan őrült,aki átkot szór,hogy aztán kárt tegyen saját magában?Tipikus emberi felfogás,bántsuk a másikat,még ha attól nem is lesz jobb..sőtt..

mikor növi már ki az emberiség ezeket a hülye dolgokat,hogy másnak keresztbetesz,meg ilyesmi?

a kérdésre meg a válaszom az,hogy ahoz aztán nagyon nagy energiákat kell felszabadítani,ami nagyon kevés embernek sikerül..ajánlom inkább a hajszinezőt,és a kontaktlencsét,mert bár nincs lehetetlen,de olyan hosszas munka és odafigyelés kell hozzá,hogy akkor már inkább egyszerűbb kimenni a boltba egy szinezőért..

2010. máj. 11. 19:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdéseket! Hát...jókat nevettem!:) Hát ebből kiderült hogy tényleg jó nagy hülyeséget kérdeztem!:D
2010. máj. 11. 20:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges! Itt a konkrét példa:

6:35-től nézd. De érdemes az egészet megnézni.

http://www.youtube.com/watch?v=WN8WZDbIvTM

2010. máj. 13. 13:01
 9/13 anonim válasza:
88%
Természetesen minden lehetséges, csak ahhoz évek munkája kell... El kell érned a Nirvanát. Néhány tibeti szerzetesnek sikerült, de ahhoz ki kell hogy zárj minden fizikai tényezőt, és csak a tökéeltes szellemi egyensúlyra kell koncentrálnod, évek, sőt életek munkája sokszor nem teszi lehetőve, már kiskorodtól kezdve tanulnod kell. Nem hülyeségből mondtam ezeket a dolgokat, és te sem kérdeztél hülyeséget, remélem megkaptad rá a választ :)
2010. máj. 13. 19:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én apukámnak az egyik lába 2 számmal nagyobb volt a másiknál. Nagyon jártas volt az agykontrollban, így nem volt nagy kihívás.:)

Élettársamnak még 13 éves korában volt egy "kigyógyithatatlan" betegsége, orvosokhoz cipelték, gyógyszerezték. 13 évesen megengedték, hogy elvégezzen egy felnőtt tanfolyamot. 1 hónap alatt kigyógyult a "gyógyithatatlan" betegségből.

Igaz a második példa nem kinézet, de megmutatja, hogy kitartással és elszántsággal BÁRMI megoldható:)

Sok sikert, és ne halgass azokra akik leszólnak, csupán nem tudnak erről semmit, így azt hiszik, hogy flúgosak és hülyék vagyunk. Sajnos ilyen a társadalom.

2010. máj. 14. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!