Régi agykontrollosként meglepődve látom a sok vonzás-törvényére való hivatkozást. Ezzel a "törvénnyel" valaki lenyúlta az agykontroll-módszert?
Bocsánatot kérek, tényleg négy féle kölcsönhatás létezik a kvantummechanikában: elektromágneses, erős, gyenge és gravitációs. Szerintem a vörös hajú csajoknak nagy a vonzási együtthatója, mint a szőkéknek, de ez az egyéni véleményem
Lehet, h. a haverod péniszén gomba van. Őt ez nem zavarja, nem érzi, nem látja. De ahogy belédmászik ezek automatikusan belédkerülnek, ami a szervezetedből ellenreakciót vált ki.
Phys!cs G33k & Ph03niX
helló!
Igazából van egy hatalmas probléma ezzel a fajta vonzástörvénnyel, amiről a kérdés szól. Joseph Murphy -tól ered ha jól tudom, maga ez a bevonzós téma, műrmint ő vette észre, José Silva pedig kitalálta az agykontrollt, amivel könnyebbé válhat a bevonzás. Tényleg létezik ez! De az a baj, hogy az emberek sajnos önző érdekeik teljesítésére használják, ezáltal a karmikus rendszert rosszul használva, s a sok önzés, bizony visszacsap, mert minden egyensúlyban van az univerzumunkban. Önző vágyakért való esdeklés a Világegyetemhez nem jövedelmező, hiszen az önzés maga rossz, s lehet ezért is van a sok szenvedés is. Hiába teljesül egy vágyad, utána úgy is kell a következő mindaddig, amíg magadtól be nem látod, hogy a vágyak csak a bajt hozzák.
üdv
25/F
Igaz, de lehet etikusan is használni a megnövekedett tudást.
Az agykontroll alapgyakorlat része:
"Növekvő szellemi képességeim az emberiség javát hivatottak egyre jobban és jobban szolgálni."
teljes mértékben egyetértek veled, de nem úgy néz ki a helyzet, hogy ezt tennék az emberek. természetesen vannak kivételek. :)
Jó lenne ez a dolog, csak sajnos nem biztos, hogy teljes képet ad a valóságról, létezik, de ez szerintem csak részigazság, s az emberek nagy része ezért használja "rossz" célokra.
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!