Régi agykontrollosként meglepődve látom a sok vonzás-törvényére való hivatkozást. Ezzel a "törvénnyel" valaki lenyúlta az agykontroll-módszert?
OK, nem támadom én a módszert, ha jó és segít, örülök is, sok sikert, stb.
Csak érdeklődtem, mert nekem ez új és a nekem a "régi" is jó.
Ha így nézed, az agykontroll is valaminek a "lenyúlása". Pl Emil Couenak. Vagy a mesmerizmusnak.
Sőt, ha így nézed, minden vallás valami másnak a lenyúlása. (pl. kereszténység vs esszénusok). Csak máshogy van elmondva, megfogalmazva, hangsúlyozva.
Persze én is tudom, hogy nem egy José Silva nevű rádióműszerész találta fel a szellemi erőket.
Valóban igaz, hogy mindennek van elődje.
Azt gondolom hogy ezt a törvényt is még kicsit boncolgatnunk kellene, mielőtt ráfogjuk hogy alapvető.
A vonzás-törvény alapvetően Sir Isaac Newton munkássága, bár ő úgy hívta, hogy gravitáció. Később Albert Einstein az általános relativitás elméletében a gravitációs teret görbült térnek nevezte, mivel a fény nem egyenes pályán halad, és nem egyenletes a sebessége, hanem a tér középpontja felé gyorsul.
Phys!cs G33k & Ph03niX
Kedves 19:45-ös, eltévedtél!
A vonzást nem kizárólag a gravitáció "csinálja", hanem a mágnes, töltés, atommagrészecskék, és a szőke csajok :-)
Szerintem szó sincs semmilyen lenyúlásról. Az agykontroll, mint technika és a vonzás törvényének tudata nem zárja ki egymást.
Szerintem sokaknak egyszerűbb megérteni, hogyan működik az agykontroll, ha tudja, hogy van a vonzás törvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!