Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom beállítani a...

Hogyan tudom beállítani a hivatkozást?

Figyelt kérdés

Csináltam egy egyszerű html weboldalt és minden működik csak a képeknél vannak gondok.Amikor a képek menüpontra megyek és kiválasztom melyik albumot akarom megnyitni nem nyitja meg,pedig gépen tökéletesen működik de ha feltöltöm valahová akkor már nem.

www.fuvoszenekar.n1.hu

Kérném ha valaki el tudná magyarázni mit kellene csinálnom akkor megköszönném,esetleg meg tudná nekem csinálni a kész weblapot e-mailban elküldeném...

2011. aug. 24. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Kis és nagy betűk.

A Linux alapú op.rendszereken a kis és nagy betűk a fájlneveknél különböznek. (Szóval lehet egy mappában egy Pista.jpg és egy pista.jpg fájlod.) Windowson viszont nem tudod ezt megcsinálni.

Ebből az okból az FTP kliensek általában átírják a fájlneveket csupa kisbetűsre.

Nálad is ez a helyzet. Az egyik galériában, az egyik képnek ez a link van megadva:

[link]

Ha átírod kisbetűsre a linket, akkor működni fog. Így:

[link]

2011. aug. 24. 08:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen megpróbálom

:D:D

2011. aug. 24. 08:31
 3/5 A kérdező kommentje:
hát ezt nem értem a mappákban kisbetűvel van minden képnek a neve....és amikor megnyitom böngészővel nagybetűre vált...de nem oldódott meg a probléma....
2011. aug. 24. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, de magában a HTML kódban kellene kisbetűkre írnod, vagy a fájlneveket nagyokra.

Az a lényeg, hogy a két helyen egyezzen a kettő. :)

2011. aug. 25. 09:13
 5/5 A kérdező kommentje:
igen megoldódott a probléma
2011. aug. 26. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!