Tetszik egy férfi, hogyan vonzzam be, hogy többször fussunk össze?
Figyelt kérdés
Nem ismerem személyesen, csak utcán szoktuk egymást látni, olyankor szemezünk, de sajnos elég ritkán.2017. jan. 4. 21:02
1/10 anonim válasza:
Ird le hogy nez ki hatha en vagyok
2/10 anonim válasza:
hát gondolj mindig arra,hogy az utcán összefuttok
4/10 anonim válasza:
Nem lehet bevonzani senkit. Ez tévedés.
5/10 anonim válasza:
mielőtt lefekszel fél óráig dörzsöld a tenyered és gondolj rá NAGYON HATÁSOS EZT ÉN TALÁLTAM KI
6/10 anonim válasza:
Pakold ki amid van. Dekoltázs és miniszoknya (ha nem fázol). Engem legalábbis ezzel úgy bevonzanál mint Newton almáját a gravitáció.
7/10 anonim válasza:
22.02 ne a tudomány mentális alakzatával gondolkodj, mert nem tudsz vele, csak kifele szemlèlődni, elkülöníteni ès elemezni. Nem tudsz így átèlni semmit mert a logikád megakadályozza, vagyis nem tudsz bevonzani semmit ès senkit.
8/10 anonim válasza:
Vigyél a kezedben egy csomó kis papírt, vagy valami cuccokat amit szét lehet szórni, és amikor majdnem találkoznátok, ejtsd el "véletlenül", és ő meg majd segít felszedegetni neked. Utána meg akár el is beszélgethetsz vele, te meg vesd be a vonzerődet, ha ő neki is tetszel, meg nem bénáskodja el, elkéri majd a telefonszámodat.
9/10 anonim válasza:
képzeld el, hogy összefutottok...
ez az elképzelés valóra válik :)
10/10 anonim válasza:
Csinálj róla egy fényképet és plakátold ki a környéket a fényképpel azzal a felirattal hogy:
*Eltűnt*
20,000Ft annak aki megtalálja
és elhozza ____________címre.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!