Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Azok, akik "agykontroll"...

Azok, akik "agykontroll" tanfolyamot végeztek, feltüntetitek az önéletrajzotokba?

Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 15:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
8-as: Köszi a választ! :)
2016. dec. 1. 19:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Van, aki beleírja, de Domján Laci mesélte, hogy valakitől megkérdezték állásinterjún, hogy "hogy van?", ő válaszolt, hogy "egyre jobban", mire meg is lett a kontakt, mert az interjúztató is agykontrollos volt :) Állítólag a HR-esek szeretik az agykontrollosokat, mert ritkábban vagyunk betegek, mint az átlag :)
2016. dec. 1. 20:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen, ezt "nekünk" is elmesélte :D Nem ugyanazon a tanfolyamon voltunk? :D Szóval szerinted ez csak pozitívum lehet?
2016. dec. 2. 00:05
 14/22 Missi_Key ***** válasza:
mivel az ak javarészt mélypszichológia, ha orvosi/tanári/ vagy bármilyen olyan pályán vagy ahol a pszichológia jól jön beleírhatod, máshol viszont ....mmint egy virágboltba sem küldesz: 3 év műtéti gyakorlat, féle önéletrajzot, mert ki nem szarja le kategória azon a pályán. hacsak nem jár érte valamilen formában magasabb fizetés, kreditpont... de stem ak-ért nem jár
2016. dec. 2. 00:08
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként nekem egy fix önéletrajzom van és azt küldöm el mindenhova, nem egyenként szoktam megcsinálni minden állásra jelentkezés előtt. Pl. a diákmunkáim is megvannak említve, pedig azt sem kapcsolódik a szakmámhoz. Ha meg motivációs levelet kell írni, akkor oda ezt nem írnám bele, hogy: "Elvégeztem egy agykontroll tanfolyamot is vegyetek már fel ezért.", csak említés szintén gondoltam a diploma alá vagy érdeklődési körnek/hobbinak beírni.
2016. dec. 2. 14:52
 16/22 anonim ***** válasza:

Munkaterület specifikus szerintem ez, azt neked kell látnod, hogy hol lenne releváns, de mivel általánosságba véve, vagy kiröhögnek vagy nem foglalkoznak vele ezért annyira nem látom hasznát,

viszont ha jó helyet választasz, és az ottani emberek is érdeklődnek felé akkor mindenképp jól jöhet

2016. dec. 2. 15:16
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem vág a szakmámba.
2016. dec. 2. 18:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Jobb, ha nem írod bele. Egy komolyabb helyen kiröhögnek és valószínűleg be se hívnak, máshol pedig csak szimplán nem számít.
2016. dec. 2. 18:52
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 3. 01:07
 20/22 Predi98 válasza:
Csak akkor írnám bele , ha chemtriliologusnak mennék , és Oberlénél végeztem volna el
2016. dec. 12. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!