Azok, akik "agykontroll" tanfolyamot végeztek, feltüntetitek az önéletrajzotokba?
Dehogyis.
Azt beleírtam anno, kissé rejtetten, hobbiként, amikor Mensa HungarIQa tag voltam :D Gondoltam, az egy programozónál előny, ha papírja van róla, hogy magas az IQ-ja.
Az agykontroll tanfolyamot kifizeted, elvégzed, semmi se kell hozzá. Még csak az se következik belőle, hogy valaha is használni fogod.
"Az agykontroll tanfolyamot bárki elvégezheti",
"Az agykontroll tanfolyamot kifizeted, elvégzed, semmi se kell hozzá."
Van számtalan ilyen okj-s, főiskolás képzés is, aztán konkrétan azzal helyezkednek el...... :)
Egyébként köszönöm a válaszokat, kihagyom akkor.
Ha hosszútávra tervezel és jelenleg nem nagyon sürgős a munka, akkor simán be lehet foglalni. Jogsi nyelvvizsga mellé elfér,
érdeklődés/hobby alá meg aztán főleg. De egy átlagos hr-es még értékelni is fogja, hogy a munkahelyi felsorolások között van valamilyen tanfolyam.
Persze elzárhatod magad olyan állásoktól amik jók lennének, csak a vagy a hr-es vagy a főnök/felvételiztető kollégáknak nem tetszik, mert volt korábban egy ismerősük aki.. vagy rossz véleménnyel vannak a módszerről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!