Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Megváltoztatott gondolkodással...

Megváltoztatott gondolkodással visszafordítható valami, amit elrontottam a múltban?

Figyelt kérdés
1 éve a felelmeimmel bevonzottam valamit, amit nem szerettem volna, mert nagyon negatívan álltam hozza, rossz dolgokat képzeltem el. Persze ezek a dolgok egytől egyig valóra váltak. Ha szeretnem, hogy minden visszaálljon a régi állapotába, akkor még időben vagyok, ha megváltoztatom a gondolkodásomat? Már egy év is eltelt...
2016. okt. 27. 19:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, abszolút igazad van. Bár nem egy tökéletes férfi, de én nagyon szerettem, magamat viszont nem elegge. Ezért gondoltam, hogy kevés vágyik neki. Nem képzeltem el konkrét nőt mellé, csak ugy gondoltam (az ízlését tekintve), hogy egy szép nőies és művelt lánnyal lesz majd egyutt, akire felnéz. Nem ismerem a barátnőjét, annyit tudok róla, hogy nem művelt, egyszerű lány, a stílusa pedig fiús, ellentétes a volt párom ideáljával. Ez miért számít? Szerinted ha most máshogy gondolkodom, változhat a helyzet? Szerencsére már hiszek magamban, de ettől még nem tudom, hogy a visszavonzás működhet-e..
2016. okt. 29. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:
A helyes hozzáállás az lenne, ha nem konkrétan rá, hanem abban a hitben élnél, hogy rátalálsz az ideális társadra.
2016. okt. 29. 23:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Miben segített a pozitív gondolkodás a Family Guyon keresztül? Ugy érted pozitívabb lettél és könnyebben vonzottad be amit/akit szerettél volna?
2016. okt. 30. 11:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Pontosan! Bár második fele nem teljesen. Próbáld ki, jó sorozat.
2016. okt. 30. 12:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Miben segített a pozitív gondolkodás a Family Guyon keresztül?

A beszélő kutya :) zseniális karakter benne, ő a fény az egészben, na meg persze a kiskölyök.

A férj és a feleség viszonya kb, mint a Rém rendes család (Al Bandi)

2016. okt. 30. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!