Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges a tudatalattival...

Lehetséges a tudatalattival beszélni egy tudatos álomban?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2%
nincs tudatalatti
2016. aug. 21. 11:08
 2/12 piriiiii ***** válasza:
85%
Az álomban minden szereplő, minden mozzanat és történés Te vagy. Ha sikerül tudatosan irányítanod az álmodat és beszélni kezdesz valamelyik álombéli szereplővel, tulajdonképpen önmagaddal beszélsz.
2016. aug. 21. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
#1 valóban? :O
2016. aug. 21. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Igen, lehetséges. Én is szoktam. Csak ne mondd el neki, hogy tisztában vagy, hogy most álmodsz. Van a TopDog személyiség, aki minél előbb el akar nyomni az álmodban, hogy véletlenül se eszmélj tudatra, vagy ha nem sikerül neki, akkor agresszívan reagál, hogy kelj fel. Valószínűleg azért, mert az agyad tisztában van vele, hogy tudatos álomkor dolgoznia kell és ő nem akar, és van az UnderDog, akivel elbeszélgethetsz akkor és arról, amiről csak akarsz, de persze te álmodban nem tudod, hogy melyik melyik.

Ezek a progressziók nem mindig adnak helyes választ. Alap matematikai feladatokat, összeadást, esetleg könnyű szorzást meg tudnak fejteni, de összetettebb feladatokat már nem. Adnak választ, de az helytelen lesz. Úgy beszélj velük, hogy a választ, amit kapsz ne vedd garanciának, hogy helyes lesz, hacsak Te magad nem vagy vele tisztában valahol tudat alatt. Mi a kedvenc ételem? (ha nem tudod a választ) - Arra meg tudja mondani. Szeretem igazán a barátnőmet? - Meg tudja válaszolni, Mikor volt az első világháború? Mivel ezt te magad is tudod, erre nem fog helyes választ adni.

2016. aug. 21. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
ve also supposed to poor brain!
2016. aug. 21. 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos lehetseges.

Annyi minden lehetseges ,amirol almodni sem tudunk. Mindossze az agyunk par szazalekat hasznaljuk. Rengeteg ilyen dolog van,amit az emberek egybol elutasitanak ,mert nem kezzelfoghato ,vagy nincs bizonyitekkal ala tamasztva. Nagyon sok ilyen dolog ala van tamasztva bizonyitekokkal csak azt a nagykozonseg szamara nem publikaljak. Es aki azt mondja ,hogy a tudatalatti tudatos iranyitasa idiotasag ,meg nem letezik es bolondnak nezi azokat az embereket akik hisznek benne,tesznek erte annak csak annyit mondok,hogy nezzen utana par titkos tarsasagnak mint pl. A szabadkomuvesek,brotherhood,es nezze meg kik voltak/jelenleg kik a tagjai.

2016. aug. 21. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem lehetséges, de ez egy nehéz módszer.

Többre mennél vele, ha meditálás útján érnéd ezt el, mert azt meg több dologra fel tudod majd használni.

(Szerintem)

2016. aug. 22. 09:19
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
Nekem egyszer azt mondta egy álomalak hogy meg szokta nézni a kezét álmában és akkor rájön hogy álmodik
2016. aug. 22. 17:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak elég ritkán jut eszünkbe, hogy megnézzük a kezünket. :D Sajnos.
2016. aug. 22. 19:44
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
Van egy olyan lehetőség hogy alvás előtt nézed a kezed 30 percig, közbe mondod magadba hogy álmomba megnézem a kezem és akkor rájövök hogy álmodok, aztán valamikor talán esetleg előjön álmodban is
2016. aug. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!