Megtörtént az első Tudatos Álmom?
"asztmonák"
Azt nem álmodtad, hogy megtanulsz magyarul írni?
Nekem egyszer talán kétszer volt ilyen álmom már régen történt, de még mindig emlékszem rá.
Álmomban nagyon energikus feldobott voltam életvidám, ami ugyebár szemet szúrt nekem, mert a valóságban egy élő zombi vagyok, életvidám pedig pláne nem. Miután rájöttem, hogy egy álomban vagyok hátra dőltem és nem csináltam semmit. Na jó, repülni én is megpróbáltam, de leestem és megütöttem magam, úgyhogy inkább nem próbálkoztam csak megvártam, amíg felébredek. Voltak az álomban szép lányok meg minden, de túl fáradt voltam és mindegyik ellenséges volt. :D
Eddig kétszer volt tudatos álmom, mindkettő akkor jött, amikor épp nem kondicionáltam magam erre (nem valóságteszteltem).
Elsőnél egy jól ismert dolog nézett ki másképp, másodszor csak szimplán eszembe jutott, hogy álmodok. Első alkalommal annyira megörültem, hogy kifutottam a házból, aztán véletlen fixáltam a tekintetemet. A második álmom hosszabb volt, ott amint beugrott, hogy álmodok, nyomban teszteltem egy repüléssel, ami sikeres volt, egyszerűen elemelkedtem a földtől.
Maximális ideje annyi lehet a tudatos álomnak, amennyit amúgy is álmodnál, csak ekkor a kontroll nálad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!