Megtörtént az első Tudatos Álmom?
Utolsó, pontosan rá tud jönni az agyunk, hogy az álom az álom. Szép is lenne, ha az agy be tudná magát úgy csapni, hogy sosem lenne képes rájönni az átverésre. Érdekes, hogy ez a téma miért az ezo témakörben van, amikor semmi ezotérikus nincs benne. Bárki képes álmában öntudatra ébredni, bárki rájöhet egy valószerűtlen helyzetben arra, hogy ami történik, csupán álom. Nincs benne semmi misztikus. Az erre való kondicionálás sem igényel semmi földöntúli spiritiszta rituálét.
Olyan van amúgy, hogy mikor rájössz az álomhelyzetre egy szokatlan dologból, megváltozhat az álom úgy, hogy korrigálja a gyanús dolgot. Mindezt azért, hogy a tudatosság "elmúljon".
Nekem olyan volt, hogy rájöttem az álomra, mert a lakás zárszerkezete teljesen eltért a valóságostól. Eszembe jutott, hogy is néz ki valójában, és mikor visszanéztem az álombeli zárra, hirtelen már a valós kinézet fogadott. Persze ez már nem változtatott semmin, tudtam, hogy csak álmodok. De alapból az agytudatalatti része harcol azért, hogy ne jöjj rá a turpisságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!