Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Megtörtént az első Tudatos Álmom?

Megtörtént az első Tudatos Álmom?

Figyelt kérdés
Na akkor az volt, hogy a suliban vagyunk és épp ráköszöntem egy lányra (mert amúgy is romáán volt de tudott magyarul is picit) na és amikor köszöntem neki mentem pár métert és tudatosult bennem hogy álmodok! Iszonyat jó érzés volt nekem asztmonák álomban nagyon nehéz mozogni na nekem ez nagyon könnyen ment(valoszinű, hogy egy másik álom miatt) na és akkor kiakartam probálni a repülést sajnos nem ment. Csipkedtem magam és nem fájht :D isteni érzés volt: DD Irjátok le nektek milyen volt az első élményetek! :D ja amúgy tényleg csak 2 másodpercig tart vagy 1 :(
2016. aug. 4. 10:41
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én igazából lehet, hogy minden reggel tudatosan álmodok, mert amikor felkelek, akkor szeretem vinni tovább a kis történetemet (amit magamban csinálok, már több mint 4 hónapja), és valamikor közben elalszom, és amikor már abbahagyom, akkor nem tudom, hogy mikor aludtam és mikor nem. Szerintem ez valami olyasmi lehet, meg egyszer kipróbáltam a "szakszerűbb" módját a tudatosan álmodásnak, de nem mertem sokáig csinálni, pedig sikerült. Azóta próbálkoztam már párszor, de nem sikerült :/
2016. aug. 10. 13:17
 12/13 anonim válasza:
Nem tudom hogy neked hogy sikerült de ez hihetetlen. álmunkban a tudatalattink nem tud rájönni hogy álmodunk vagyis ezt az álmodba nem juttatja be mivel az álmodat lehet hogy te irányítod de arra nem tudsz rájönni hogy álmodsz.
2016. szept. 3. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, pontosan rá tud jönni az agyunk, hogy az álom az álom. Szép is lenne, ha az agy be tudná magát úgy csapni, hogy sosem lenne képes rájönni az átverésre. Érdekes, hogy ez a téma miért az ezo témakörben van, amikor semmi ezotérikus nincs benne. Bárki képes álmában öntudatra ébredni, bárki rájöhet egy valószerűtlen helyzetben arra, hogy ami történik, csupán álom. Nincs benne semmi misztikus. Az erre való kondicionálás sem igényel semmi földöntúli spiritiszta rituálét.

Olyan van amúgy, hogy mikor rájössz az álomhelyzetre egy szokatlan dologból, megváltozhat az álom úgy, hogy korrigálja a gyanús dolgot. Mindezt azért, hogy a tudatosság "elmúljon".

Nekem olyan volt, hogy rájöttem az álomra, mert a lakás zárszerkezete teljesen eltért a valóságostól. Eszembe jutott, hogy is néz ki valójában, és mikor visszanéztem az álombeli zárra, hirtelen már a valós kinézet fogadott. Persze ez már nem változtatott semmin, tudtam, hogy csak álmodok. De alapból az agytudatalatti része harcol azért, hogy ne jöjj rá a turpisságra.

2016. szept. 3. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!