Üzenetküldés nappal is lehetséges?
Figyelt kérdés
Trollok kíméljenek!=ne is olvasd tovább!
A kérdésem az lenne, hogy nappalis lehet-e üzenetet küldeni egy személynek, és ha igen, hogyan?
Fontos lenne!
2016. aug. 19. 15:33
11/23 anonim válasza:
Lehetséges chaten, sms-ben, levélben, stb. Gondolatátvitellel nem lehetséges sem éjjel, sem nappal.
12/23 anonim válasza:
A gondolatátvitel teljesen más dolog. Itt most szubjektív üzenetküldésről van szó.
13/23 anonim válasza:
Szubjektív üzenetküldés sem lehetséges a felsorolt technikák nélkül.
15/23 anonim válasza:
Na jó, akkor most küldök neked egy üzenetet szubjektíven, és ha ideírod, hogy mit üzentem, leborulok előtted :)
16/23 anonim válasza:
Akkor fogalmad sincs, hogy mi az a szubjektív üzenet!
17/23 anonim válasza:
lehetni lehet. Csak kevésbé megy át a zajon.
de működik a legközelebb állókkal.
18/23 anonim válasza:
#16 Ez esetben taníts, mester, mi az a szubjektív üzenet? :)
19/23 anonim válasza:
Nem vagyok mester és nem kell cinikusnak lenni! Csak egy agykontroll tanfolyamot kellene elvégezz. A gondolatátvitel az, mikor az adó gondol egy tárgyra vagy számra és a vevő a lehető legpontosabban leírja azt. Kísérletek özöne folyik ezen a téren. A szubjektív üzenetküldés meg az a folyamat, amikor a küldő alfa állapotban elküldi az üzenetet, a vevő nem tudatosan, de veszi azt. És annak megfelelően cselekszik. Mondok rá példákat. Gyerekeket szoktatnak le az éjszakai bepisilésről. Nagyobb (másfél - két éves) gyerekeket szoktatnak le ezzel a módszerről a szopásról. Vagy ha valakivel összeveszel, de Te már szeretnél kibékülni, de a másik mégis makacskodik, küldesz neki egy üzenetet. Azt tudni kell, hogy ártó üzenetet nem tudunk küldeni. A tanfolyamon eleve így van programozva. Illetve az ártó üzenet nem lesz hatásos. Csak olyan üzenet ér célba, ami mindenkinek a legjobb. Ez nem a másik ember kényünk kedvünk szerinti programozása. Mert az nem hat. De állatokat is lehet programozni. A szomszéd macskája piszkosul karmol. Kipécézi a vendéget és nem száll le róla, amíg ki nem csukják. Kivéve engem. 😊 Megbeszéltem vele, hogy ne karmoljon. De éjjel ugatós kutyát is le lehet állítani. Tavaly ősszel akkora pocok invázió volt, hogy még a padláson is ment a cirkusz, úgy megleptek bennünket. Próbáltunk ellenük mindenfélét bevetni. Tavaly novemberben végeztem el a tanfolyamot. Egyik reggel megint hallgatom a trappolást a fejem felett. Akkor jött az ötlet, hogy alkalmazom a módszert. Az volt az utolsó reggel, mikor hallani lehetett őket. Poros nyomuk nem maradt. Az nagyon fontos, hogy egyenlő félként kezeljük, akinek üzenünk és hogy miért jó neki is, amit mi szeretnénk. Hát kb. ennyi.
20/23 anonim válasza:
Szóval az, amit elejétől fogva sejtettem: egy kitalált ezós baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!