Félálomban zuhanás érzése, miért van ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este már feküdtem az ágyban,és már majdnem elaludtam teljesen.Egyszer csak azt álmodtam,hogy egy küszöbön álltam,és véletlenül leléptem róla,és eldőltem,tehát zuhantam a földre,és erre riadtam fel,mert olyan valóságos volt.Úgy éreztem,mintha az ágyban is lesüllyedtem volna,és az egész testem remegett egyet,és akaratlanul megszorítottam a párnát és a takarót,hogy ne zuhanjak tovább.
Már nagyon régen nem volt velem ilyen.Van ennek valami jelentősége?
#álom #zuhanás érzése
2016. aug. 11. 14:41
1/6 anonim válasza:
Semmi, ez nem ezotéria. Közvetlenül ez elalvás előtti stádiumban nagyon is gyakori a zuhanás-érzés. Mindenkivel volt már ilyen.
2/6 anonim válasza:
Testelhagyásos élmények ezek :)
Nem hiszem, hogy a tudomány (pszichológia) is így említi, de a zuhanás-érzés az, amikor visszakerülsz (amikor a Lélek visszalép) a testbe.
3/6 anonim válasza:
Az izmok hirtelen elernyedése zuhanás érzetét kelti.
4/6 anonim válasza:
Félálomban a lélek visszalép a testbe, igen. Atyavilág.
5/6 anonim válasza:
Az izmok elernyedésével,és a vízszintes testhelyzettel vérnyomásod csökken az agyban,és ezt érezted zuhanásnak.
6/6 anonim válasza:
## lélek, vissza a testbe.. szellentés meg vissza a hátsóba.. hát persze:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!