Hogyan tanulhatnék meg levitálni?
Érdekes! Én azt hittem itt ezotériával vagy legalább agykontrollal foglalkozó emberek vannak, és nem a szkeptikusok klubja. Nézzük a tényeket: a levitáció mint olyan létezik. Az emberi agy teljesen új dolgot nem képes kitalálni. Csak a már tapasztaltakat tudja kombinálni, elemeit keverni. És igen a videó trükk, hamisítás. Az exhibicionizmus magamutogatást jelent. Egy olyan személy aki képes a levitációra az olyan szinten van, hogy az olyan egoista dolgok mint a magamutogatás hidegen hagyják. Vagyis Őt nem fogod a tévében látni.
Meg akarsz tanulni levitálni? Remek! Ő minek? Értsd így miért, mi motivál? Ha nincs meg a megfelelő motiváció, akkor az olyan mintha a motorban nem lenne benzin, nem jutsz sehová. A következő kérdés, a te életedben ennyire rendben van minden? Van erre a dologra 10-20 éved?
Búcsúzóul engedj meg egy kis sztorit ami nekem nagyon tetszett. Indiában élt egy testvérpár. Az idősebb felment Tibetbe egy kolostorba. Majd tíz évvel később meglátogatta a testvérét. Az öccse örömmel fogadta. Kérdi na bátyó mit tanultál Tibetben? Lemennek a Gangesz partjára, ott az idősebb fiú leül meditálni majd ki idővel később a víz felszínén átsétál a túlpartra. Az öccse amikor átért hozzá elismerően megveregette a vállát, és a következőt mondta. Hát bátyó pont 10 rúpiát ér a tudományod, ugyanis ennyiért hozott át a révész a hahóján.
Üdv!
Nono.
Azért lehet levitálni ezutéria nélkül is.
- Egy szupravezetővé hűtött mágnes pl. tud.
- Ha kívülről nézzük, akkor egy szabadesés szimulátor (ahol alulról repülőgép motor nyomja a levegőt fölfelé, hogy te egy helyben "zuhanhass") is lehet akár levitálás.
A lényeg, hogy energiát kell beletenni, hogy ott maradjál.
Tudmányos ezotéria esetén megemlíteném a sötét energiát, amitől gyorsulva távolodik a Világegyetem... a gravitáció ellentéte.
Ezt a talpad/feneked alá teszed és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!