Hogyan vonzzam be a számomra tökéletes párt?
"Vágyik, magányos éjszakákon"
Pont ezért. Úgy kell érezni, hogy már van, nem vágyni rá. Idáig én is eljutottam, a kérdést azert tettem fel mert konkrétumokra, tapasztalatokra vagyok kiváncsi.
20:Valamilyen szinten igazat adok neked, csak annyit a történethez, hogy azok a kartondobozok egy másik épületben voltak, a raktárban és én nagyon keveset dolgoztam ott, de sem a képzelődés idején, sem akkor amikor jött a csaj, nem voltam kartondobozok közelében.
Mindegy, neked ez a véleményed, nekem meg más, te nem fogsz tudni meggyőzni engem hogy nem működik, én meg nem foglak tudni meggyőzni hogy működik :)
S ez így van jól szerintem.
#21: A vágyakozó emberek egy része szépen kialakít egy saját kis világot, amiben úgy érzi, hogy sikerül a dolog. Én pl. vizsgák előtt jó párszor mentem be úgy, hogy jóval előtte már koncentráltam, hogy minden így és úgy van és lesz a vizsga közben. Sosem jött össze! :D Amikor úgy mentem be, hogy paráztam, hogy minden rossz lesz, összejött. Most akkor én feltaláltam a vonzás szabályainak ellentét és így vonzom be a dolgokat?
#22: De ott voltak a kartondobozok. Írhattam volna Ferrarit: Gondolom, azzal nem ment volna a dolog sehogy sem. Pedig vonzottad a vonzás törvénye szerint! :D
Engem meggyőzetsz könnyedén: Vonzz be pár dolgot, amit írok és ha sikerül, akkor leborulok előtted és elhiszem a dolgot.
Az a baj ezzel a szerintem így és szerintem úgy dologgal, hogy elméleteket jelent ki sok ember tényként. Láthattuk a középkorban, hogy mi volt ennek a következménye. Ma általában nem ilyen drasztikus, de pl. fényevőknek nem lennék a gyereke. :/
#24: Hidd el, hogy egy vizsgázó, koncentrál arra, hogy sikerüljön, akkor azt akarja is! :D Főleg, ha az múlik rajta, hogy átkerül fizetősre.
És igazából ez a dologgal a baj. Igazából akármit is írok, hogy akárhogy koncentráltam és akármilyen érzés volt bennem, az lesz a válasz, hogy valamit rosszul csináltam. Pedig nem. Csak épp nálam nem jött össze a tuti módszer, mert nem tuti. És még elég sok embernek nem jön össze, nem véletlenül hemzsegnek itt is az emberek, akik ezzel kapcsolatban tesznek fel kérdéseket.
A valóság az, hogy nem úgy működik a világ, hogy amit akarunk és akárhogy is akarunk, az összejön. Tenni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!