Hogyan vonzzam be a számomra tökéletes párt?
Már hogyne létezne bevonzás.
Próbálj a képzelgéshez örömöt társítani, pozitív érzéseket.Minden egyes alkalommal érezd át a boldogságot, amit akkor éreznél, ha tényleg találkoznál vele.
Minden nap.
Majd miután eljátszottad ezt egyszer egy nap, arra a napra feletkezz meg róla teljesen, s csináld a dolgodat.Előbb-utóbb, ha mindent jól csináltál, akkor jönnie kell.
@21:13
Tehát ha én bezárkózok egy sötét szobába, ahonnan ki se mozdulok soha, minden nap csak erősen szugerálom hogy egyszer lesz egy Ferrarim, akkor egyszer csak meg fog jelenni a ház előtt, a zsebembe pedig a kulcsával? Nyilván valóan nem, ahogy az általatok értelmezett "vonzás" sem létezik... Csak egy jó marketingfogás amivel ezos hülyéknek el lehetett adni egy pár könyvet meg dvd-t.
Kedves 8-as, félreértelmezed.
A kis dolgokat, mint egy találkozás, beszélgetés egy ismerőssel, be lehet vonzani, de ki kell mozdulni hogy összejöjjön a találkozás.
Ha komolyabb dologról van szó, anyagi siker, vagy az általad felvázolt Ferrari bevonzása, ahhoz már komolyan tenni kell, nem elég csak elképzelni.S ha mindent megtesz az ember, akkor majd a körülmények úgy alakulnak, hogy elérje amit akar, amit elképzelt nap mint nap.
Nekem is működött, igaz egész kis dologgal, de én is tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!