Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az mit jelent hogy vannak...

Az mit jelent hogy vannak "képességeim"?

Figyelt kérdés
Olyanok hogy megmondom hogy mások mit fognak mondani,tenni,mire gondolnak. Hogy 5 percen belül el áll az eső ki vagy süt a nap. Eszembe van egy szám és elkezd szólni stb.

2016. márc. 15. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nem értem a kérdésedet. Megfogalmaznád érthetően, hogy mit szeretnél megtudni?
2016. márc. 15. 22:19
 2/10 A harmadik szem ***** válasza:
79%

Valószínűleg pontosan azokat, amiket leírtál.

Máskülönben meg csak annyit, hogy az emberi elme nehezen fogadja el, hogy olykor a dolgok nem következetesen történnek, és inkább ráhúz az egész eseményre egy "varázslat" szót, csak, hogy legyen benne következetesség.

2016. márc. 15. 22:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy másnak vannak ilyenek?rosszat vagy jót jelent?
2016. márc. 15. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Intuitív vagy.Örülj neki.Ha tudod fejleszd.Aztán használd ki életed során ezt a képességet.
2016. márc. 15. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Azt,hogy elértél egy magasabb tudatszintet, ahol már aktiválódnak ezen képességeid. Amúgy elvileg a lehetősége mindenkinek megvan, hogy el tudja ezeket sajátítani, aki meg elég magas fejlettségi szintet elért, annak meg már gondolom, maguktól is előjönnek ezek.
2016. márc. 15. 23:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyen képességei minden embernek vannak. Ezek nem tesznek különlegessé. Ha ezeket irányíthatóvá fejleszted, vagy valamiért a jelenlegi szintnél sokkal erősebbé válnak, az a szokatlan, és különleges.
2016. márc. 16. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Van egy amerikai kiírás, hogy ha labor körülmények között meg tudod ismételni, akkor gazdag leszel, annyit fizetnek érte. Érdemes volna próbálkoznod.
2016. márc. 16. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyenek!:D

Azt hittem csak nem vagyok normális de ezek szerint nem vagyok egyedül vele

2016. márc. 18. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a legemlékezetesebb ilyen sztorim kisikolás koromban történt. Bementem a konyhába, leültem az asztalhoz és ettem valamit. Láttam, hogy a viaszos vászon terítőn van egy nagy csepp joghurt. Arra gondoltam, hogy le kéne törölnöm, mert anya le fog cseszni. Aztán arra jutottam, hogy ha ettem, majd letörlöm az egész asztalt. Pár perc múlva bejött anyukám és kérdés nélkül nyakon vágott, hogy megettem apám joghurtját. (Apa ette meg, a cseppet is ő hagyta.)

Egyébként velem is gyakran előfordul ilyesmi. Van, hogy lefekvés előtt gondolok valakire és másnap közli, hogy velem álmodott.

2016. márc. 25. 23:07
 10/10 anonim válasza:

A neve logika.

Figyelés. Megfigyelés. A hang a fejedben az is te vagy. Nagyon könnyű beszélgetésben megmondani hogy a másik hogyan érzi magát, mit fog mondani, honnan jött, milyen szokásai vannak.

Ha jól megfigyeled a legapróbb részletet is a mozgásában, beszédében, testtartásban. Vannak ilyen könyvek is amik segítenek abban hogy minél több dolgot felismerj, meg tudj állapítani.

A mentalistak is ezek megfigyelésével, apróbb manipuláció kkal tudjak azt csinalni amit csinálnak.

2016. márc. 28. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!