Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Paranormális képességeim vannak?

Adam Blade Inferno kérdése:

Paranormális képességeim vannak?

Figyelt kérdés

Éjjel (00.00 körül) beléptem a szobámba és egy olyat láttam amitől azonnal elájultam. Egy állkapocsnélküli pasas állt az ágyamnál és egyenesen rám nézett. Azért ez a kérdés mert azt olvastam, hogy csak paranormális képességű emberek látjáka holtak itt ragadt lelkeit.

(Ördögűző akarok lenni, már 3 éve készülök erre.)

(18 éves fú)

(Tudom mit gondoltok a legtöbben: hülyeség, hazugság ez)

Várom a válaszokat.

2015. aug. 23. 14:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre hogy készültél 3 évig?
2015. aug. 23. 14:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Túl élénk a fantáziád.
2015. aug. 23. 15:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg nem trollkodaskeppen irom,de akkor meg keszeulj ra ,mert ettol nemhogy elajulnod nem kellene ha valoban annak keszulsz hanem meg meglepodnom sem igen szabadna.Jo gyakorlast.
2015. aug. 23. 15:03
 4/17 anonim ***** válasza:
Kerlek bennetek vegyuk komolyan az ilyen kerdeskeet attolfuggetlenul hogy sok troll ember van manapsag elhihetitek hogy vannak ennel kaccifantosabb dolgok is az eletben tudnek nektek meselni :) Utolso elotti avgyok .
2015. aug. 23. 15:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem nevetnel.
2015. aug. 23. 15:30
 6/17 anonim válasza:
túl sok ördögűző filmet nézel, ami ilyen bomlasztóként hat rád. Vagy pedig csak szórakozol és rabolod az emberek idejét.
2015. aug. 23. 16:18
 7/17 anonim ***** válasza:
49%

Nézzük csak sorjában:

1. Pont éjfél körül láttad a jelenséget. Micsoda időzítés!

2. 18 évesen már nem nagyon észlelnek az emberek ilyesmit, pláne ha fiú vagy.

3. Az ilyen dolgokra nem lehet készülni. Vagy van adottságod, vagy nem. És mégis hogyan készültél rá 3 éven át? Gombáztál, vagy mi?

4. A szellemek nem olyanok, mint a tv-ben, hogy állkapocs nélkül látod, meg szétrobbant agyvelővel. Egy újabb érv ahhoz, hogy lókukit nem láttál.

Mindent összegezve ez egy erősen K+ (kamu pozitív) "észlelés". Mindezt úgy állítom, hogy én magam is tapasztaltam már hasonlót.

2015. aug. 23. 16:27
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

Az ördögűzéshez először el kell végezned a teológiai főiskolát(római katolikus), majd a pappá kell hogy avassanak. Ezután pedig külön engedélyeket kell szerezned, hogy az exorcizmust megtanulhasd, és végül minden egyes ördögűzés előtt a megyés püspök engedélyét kell kérned, ami azzal jár, hogy az ügyet felterjesztik a magas rangú döntéshozók elé, akik elbírálják, hogy indokolt e az exorcizmus, és csak ha ezek után megkapod az engedélyt, akkor végezhetsz ördögűzést. De akkor sem egyedül, legalább két pap van jelen egy ilyen eseményen.

Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg láttad amit a kérdés elején írtál, és tényleg elájultál, akkor alkalmatlannak fognak találni az elöljáróid. Már persze ha eljutsz a papi avatásig.

Ördögűzést nem végezhetnek:felekezeten kívüli, vagy más felekezetbe tartozó személyek, a felekezethez tartozó hívek, exorcizmusra jogosulatlan papok, exorcizmusra jogosult, de engedéllyel nem rendelkező papok.

Szerintem keress másik hivatást.

2015. aug. 23. 16:31
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
én hiszek neked ha lány vagy és nagy melleid vannak
2015. aug. 23. 16:51
 10/17 anonim válasza:
Én hiszek neked. Én 1 csontvázat láttam régebben. Az óta sem tudom mi volt az.
2015. aug. 23. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!