Paranormális képességeim vannak?
Éjjel (00.00 körül) beléptem a szobámba és egy olyat láttam amitől azonnal elájultam. Egy állkapocsnélküli pasas állt az ágyamnál és egyenesen rám nézett. Azért ez a kérdés mert azt olvastam, hogy csak paranormális képességű emberek látjáka holtak itt ragadt lelkeit.
(Ördögűző akarok lenni, már 3 éve készülök erre.)
(18 éves fú)
(Tudom mit gondoltok a legtöbben: hülyeség, hazugság ez)
Várom a válaszokat.
szerintem túl sokat foglalkoztál a témával és bebeszéled magadnak az egészet mert túlságosan is azt AKAROD hogy létezzen ilyesmi.. velem is volt ilyesmi csak földönkívüli témában, utólag tisztán látva rájöttem hogy csak túlságosan elmerültem a témában és az egészet csak bebeszéltem magamnak pont mint te :) ha mégis ragaszkodsz hozzá hogy valóságos volt amit láttál akkor sok sikert a továbbiaknak
és szóljon most egy nóta!
Hallucináltál. Amit láttál, az nem valóságos. Ez egy létező jelenség, amikor fáradt az ember és sötét van, ill. félhomály, a képzelete megtévesztheti.
Mivel rossz az idegrendszered, amit az ájulásod is jelez, nem tanácsos efféle dolgokkal foglalkoznod.
Tégy úgy, mintha semmi sem történt volna - merthogy valójában tényleg nem is történt semmi.
A holtaknak nincsenek "itt ragadt lelkei". A Biblia szerint is, akik meghaltak azok olyanok mintha aludnának, vagyis semmiből nem érzékelnek semmit. Majd csak a feltámadáskor támadhatnak fel.
Jób könyvében is alvásként, vagyis öntudatlan állapotként van a halál ábrázolva. (Jób 14,12) [link]
csak "utoljára" vagyis a világ végén lesz feltámadás, méghozzá teljes körű: testi-lelki (Jób 14,7-15; 19,25-27).
Prédikátor könyve: 3,20-21; 9,7-8 stb.
A zsoltárokban sincs szó túlvilági életről, halál utáni öntudatról (Zsolt 88,11-14).
Dániel próféta is azt az üzenetet kapta Istentől, hogy "te pedig menj el a vég felé; és majd nyugszol, és felkelsz a te sorsodra a napoknak végén" (Dán 12,13).
Ez a tanítás Izráelben teljeskörűen ismert volt, ezt bizonyítja a Lázár feltámasztásának esete is: Jézus biztatására - "Feltámad a te testvéred" -, Márta, az elhunyt húga, természetesen válaszolta: "Tudom, hogy feltámad a feltámadáskor, az utolsó napon." (Ján 11,24)
Az apostoli levelekben hasonló egyöntetűséggel találkozunk, a lélek halhatatlanságának feltűnését "rákfekély"-nek minősítették, amely "feldúlja a hitet" (2Tim 2,17-18).
13-as:
Az első 5 mondatod teljesen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!