Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Paranormális képességeim vannak?

Adam Blade Inferno kérdése:

Paranormális képességeim vannak?

Figyelt kérdés

Éjjel (00.00 körül) beléptem a szobámba és egy olyat láttam amitől azonnal elájultam. Egy állkapocsnélküli pasas állt az ágyamnál és egyenesen rám nézett. Azért ez a kérdés mert azt olvastam, hogy csak paranormális képességű emberek látjáka holtak itt ragadt lelkeit.

(Ördögűző akarok lenni, már 3 éve készülök erre.)

(18 éves fú)

(Tudom mit gondoltok a legtöbben: hülyeség, hazugság ez)

Várom a válaszokat.

2015. aug. 23. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem túl sokat foglalkoztál a témával és bebeszéled magadnak az egészet mert túlságosan is azt AKAROD hogy létezzen ilyesmi.. velem is volt ilyesmi csak földönkívüli témában, utólag tisztán látva rájöttem hogy csak túlságosan elmerültem a témában és az egészet csak bebeszéltem magamnak pont mint te :) ha mégis ragaszkodsz hozzá hogy valóságos volt amit láttál akkor sok sikert a továbbiaknak

és szóljon most egy nóta!

https://www.youtube.com/watch?v=BD3VJGDqphM

2015. aug. 24. 01:59
 12/17 anonim válasza:
Minden rendben. Nyugodj meg és utána minket is nyugtass meg, hogy nem a Villás Bélánál tanulod az ördögűzést!?
2015. aug. 28. 01:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Hallucináltál. Amit láttál, az nem valóságos. Ez egy létező jelenség, amikor fáradt az ember és sötét van, ill. félhomály, a képzelete megtévesztheti.

Mivel rossz az idegrendszered, amit az ájulásod is jelez, nem tanácsos efféle dolgokkal foglalkoznod.

Tégy úgy, mintha semmi sem történt volna - merthogy valójában tényleg nem is történt semmi.

A holtaknak nincsenek "itt ragadt lelkei". A Biblia szerint is, akik meghaltak azok olyanok mintha aludnának, vagyis semmiből nem érzékelnek semmit. Majd csak a feltámadáskor támadhatnak fel.

Jób könyvében is alvásként, vagyis öntudatlan állapotként van a halál ábrázolva. (Jób 14,12) [link]

csak "utoljára" vagyis a világ végén lesz feltámadás, méghozzá teljes körű: testi-lelki (Jób 14,7-15; 19,25-27).

Prédikátor könyve: 3,20-21; 9,7-8 stb.

A zsoltárokban sincs szó túlvilági életről, halál utáni öntudatról (Zsolt 88,11-14).

Dániel próféta is azt az üzenetet kapta Istentől, hogy "te pedig menj el a vég felé; és majd nyugszol, és felkelsz a te sorsodra a napoknak végén" (Dán 12,13).

Ez a tanítás Izráelben teljeskörűen ismert volt, ezt bizonyítja a Lázár feltámasztásának esete is: Jézus biztatására - "Feltámad a te testvéred" -, Márta, az elhunyt húga, természetesen válaszolta: "Tudom, hogy feltámad a feltámadáskor, az utolsó napon." (Ján 11,24)

Az apostoli levelekben hasonló egyöntetűséggel találkozunk, a lélek halhatatlanságának feltűnését "rákfekély"-nek minősítették, amely "feldúlja a hitet" (2Tim 2,17-18).

2015. szept. 5. 16:21
 14/17 anonim ***** válasza:

13-as:

Az első 5 mondatod teljesen igaz.

2015. szept. 6. 12:03
 15/17 anonim válasza:
Én nem mondom hogy nem hiszek az efféle dolgokban. Egy rokonomnál egy virág cserép szokott leesni elég gyakran a szekrényről már tettek bele gipszet is hogy nehéz legyen megálljon a helyén biztosan de akkor is le eset magától mindig. Ahova mi építkeztünk itt egy néni halt meg és nem nagyon akarta azt hogy mink kapjuk meg ezt a telket de végül miénk lett lebontottuk a házat és újat építettünk. Nincsenek gyakori jelenségek sőt nem igazán tapasztaltam még de 1x este a testvérem aludt a szobájában kb, így hajnal fele halott valami hangokat a szobájában meg fura érzete volt hogy egyszer melege van aztán hirtelen fázik. nem nem volt lázas. Felkelt oda ment a villanykapcsolóhoz de nehezen tudott járni mintha valaki viza húzna amikor felkapcsolta a villanyt egy valami fehér gőz szerű valamit látott elszállni magáról és ki reppent az ablakon és utána tiszta meleget érzet.és nem hazudság ez ez így történt minden ahogy le írtam! és nem 10 meg 8 éves kis lányról beszéltem henm fel nőt 20 évesről aki nem szokott nézni efféle szellemes filmeket meg nem is nagyon foglalkozott ilyenekkel soha. és azóta kb. 1 évig fel ojtott lámpánál aludt ha maga volt a szobában.
2015. szept. 9. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Többször is láttam életem folyamán szellemeket. Érzékelni bármikor képes vagyok érzékelni őket, illetve a feloldozásukra is kaptam felhatalmazást (átengedni őket a túloldalra). Ha bármivel kapcsolatban van kérdésed akkor nyugodtan írjál privátban :)
2016. jún. 22. 19:15
 17/17 anonim válasza:
Én értek ehhez. Akkor lenne paranormális képességed,ha már 18 év elött is láttál volna. Igazad van abban hogy csak azok látnak,akiknek képességük van hozzá.Főleg,ha rendszeresen látsz,és már régebben is láttál,akkor keress rá a tisztánlátás,tisztánérzékelés,médiumitás,vagy az ilyesfalyta képességekre, és minden kérdésedre választ kapsz.Én nem érzem a plusz energiádat,habár nem is tudom érezni, mert nincs semmien paranormális képességem, de szerintem nincsen képességed,hacsak azóta nem fejlődtek a szellemlátási viszonyaid.
2019. febr. 27. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!