Lehetséges hogy valóságszerű legyen?
Lehetséges! Nem értek egyet az előttem válaszolóval, hiszen a tudatos álom éppen arról szól hogy valamilyen szinten az ember tudatos alvás közben. Én régóta foglalkozom ezzel, és bizony volt már hogy alvás közben tudtam hogy álmodok, és kedvem szerint "váltogattam" az álmok között, és meg kell mondanom hogy reggel minden egyes pillanatra emlékeztem, és arra is hogy hány "álmom" volt (idézőjelbe, hiszen az álmom folyamatos az egész éjszaka alatt, tehát egy álom van csak a benne történő dolgok változnak)
És 21 úgy mondom helyzetben voltam álmomban azon az éjszakán, és mind teljesen különböző történet volt, amiket én, tudatosan választottam..
Az álomról pedig köztudott hogy valósághű, meg sem tudod különböztetni egy valós helyzettől! Tehát IGEN! Lehetséges átélni az érzést/körülményt meg tapsztalni, és ez biztos hogy lehetséges, higgy nekem!
Ez a módszer nekem már többször is bevált, itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=3RZsdDRiQ4I
Annyival kiegészíteném hogy nekem elalvás előtt is bevált már, de a legfontosabb hogy ne keseredj el, és ne hagy azonnal abba ha ma nem sikerül! Addig próbálgasd amíg nem fog sikerülni! Fog! De nagyon sok jó tippet találhatsz ha beírod hogy tudatos álom a google-ba.. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!