Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan legyen több lelkierőm?...

Hogyan legyen több lelkierőm? Hogyan gyógyuljak meg?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve.Igyekszem tenni azért,hogy jobban legyek,voltam orvosnál szedem a gyógyszereket,de azt hiszem lelkileg kéne összeszednem magam.Próbálom rendezni a konfliktusokat a családommal,de nem akarnak velem higgadtan beszélni,veszekedni már nem bírok,nem is szeretnék.Tudom nagyjából mik azok a dolgok az életemben amin változtatni kell,de valahogy nincs erőm hozzá.Talán a betegségem miatt sem.Azt hiszem ördögi körben vagyok.Hogyan gyűjtsek erőt?Esetleg valamilyen gyakorlati tanács?(Pszichiáternél is voltam de sajna baromi drága és a betegségem miatt egyelőre nem tudok több találkozót kifizetni:( ) Egyensúly ideg gyulladásom van és súlyos migrénem.A pozitív gondolkodással próbálkozok,de valahogy nem megy.

Köszönöm ha segítetek!

2015. dec. 21. 17:06
 1/4 Legoman ***** válasza:

Vegyél egy csomag cukrot.

Vegyél ki belőle egy szemet. Képzeld el, ahogy ezt az egy szemet pozitív energia veszi körül, és feloldja a benned levő érzelmeket, és hatni fog az életedre. Képzeld el, ahogy körbejárja azt az egy szem cukrot, majd átterjed a zacskóra is, és a benne levő összes cukorra. Képzeld el, ahogy magába szívja, majd vedd a szádba.

Meggyógyulni csak úgy tudsz, ha meg is akarsz gyógyulni.

Viszont ez nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy legyőzz valamit, előtte hagynod kell kiteljesedni.

Ha küzdesz ellen, rosszabb lesz! Ha te ellenállsz, akkor ő is ellenáll. Ez értelemszerű. Jelen helyzetedben nem te vagy az erősebb, ezért két választásod van.

Vagy erőssé teszed magad, és legyőzöd.

Vagy pedig hagyod kiteljesedni, és teljesen felszívódni.

Mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya.

A gyógyszer csak elnyomja az érzelmeket, és egyéb ilyen betegségeket, nem pedig megoldja azokat. Ha valóban lelki eredetű (általában az), akkor a lelket kell meggyógyítani. A tested gyógyíthatod, ha a lelked beteg, mert ez így olyan mint egy örökös háború, ami a végtelenségig folyik.

A pozitív gondolkodás jó dolog, de csak akkor hat, ha a mögöttes tartalom nem negatív.

2015. dec. 21. 18:13
 2/4 Fish1 ***** válasza:
Az biztos, hogy a megoldás a lelki dolgaidban van. Így ha a konfliktusokat rendezni akarod, akkor mindenképpen tenned kell ezért. Ha ők balhéznak, ne vedd fel. Folytasd ugyanolyan nyugodt hangsúllyal, ahogy elkezdted. A változás mindig belőled indul el. És ha te változol, akkor a környezeted is máshogy fog hozzád állni.
2015. dec. 21. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:

az első nagyon szépet válaszolt.

a második hozzászólónak mondanám, h szerintem még nem volt dolga nehéz emberrel. Van, akihez hiába szólsz bármilyen hangnemben, nem lesz rá hatással. Az ilyen embert jobb elkerülni.

2015. dec. 22. 00:30
 4/4 Fish1 ***** válasza:
De, volt már. És bevált, hogy nem veszem fel az ő stílusát, igaz, időbe telt eljutni idáig. :)
2015. dec. 22. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!