Hihetetlen dolog történt. Véletlen lenne?
Nem vagyok a legbüszkébb erre, de mostanában eléggé az alján van a szexuális vágyam. Nem tudom miért, de nem nagyon izgat mostanában semmi. Történt hogy spirituális dolgokról olvasgattam, és láttam hogy van ez a Hemi-sync nevű cuccos. Elvileg stimulálja az agyat. https://www.youtube.com/watch?v=Ygo_owhksws
Megnyitottam ezt, eleinte nem tetszett a "furcsa zaj". Na és ezt hallgatva elkezdtem relaxálni. Kb 5 perc múlva olyan erekcióm lett ami már egy ideje nem volt. Megmondom őszintén kezd tetszeni a dolog.
Őhm.Hát izé. Ha elolvasod a kommenteket is. Rájössz h ez korántsem arra való hogy pl a szexuális vágyadat erősítse vagy bármi hasonló. Vagy legalábbis a kommentelők nagyrészénél nem.
De egyébként megmondom neked kerek perec hogy ez egy nagy hoax...
több mint valószinű hogy te csak szimpla placebó hatást értél el. Ami persze nem egy rossz dolog.
Az agy gyakorlatilag bármire képes.
Nemkell ez az idióta zaj hogy a szexuális életeden változtass...
Igazából meditálhatsz enélkül is.
M1 belemenni is hülyeség.
Véletlen?!
Nem.
Hoax? Igen.
Akkor miért történt?
Placebo.
Mi a teendő akk a továbbiakban?
Folytasd. Ha ez a könyebb út és ez segít neked. Te úgyérzed. Akk folytasd , értelemszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!