Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Másnak is volt halálfélelme...

Másnak is volt halálfélelme alfában?

Figyelt kérdés
Szóval. Régóta tudok erről az agykontrollos dologról, de most tegnapelőtt elhatároztam hogy kifejlesztem magamnak ezeket a képességeket. Tegnap óta próbáltam elérni az alfa állapotot tudatosan, de most úgy 10 perce egész biztosra éreztem hogy elértem, de nekem nem az a nyugodtság jelentkezett amiről mindenki beszél, hanem azt éreztem amilyennek a halált szoktam képzelni. Nem éreztem semmimet sem, mintha csak a gondolataim lebegtek volna a semmiben, és borzasztó halálfélelmem volt. Persze fittyet hánytam az elszámolok 5-ig és kinyitom a szememetre, azonnal felriadtam. Ez természetes eleinte? Mert ez nem vette el a kedvem mert egyrészt sikerélmény de másrészt meg húha...

2016. febr. 8. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom így autodidakta módon micsináltál magaddal. Én a Domjánék féle tanfolyamot végeztem. Láttam meglepő és érdekes dolgokat alfában , de halálfélelemmel nem volt dolgom. Sőt, fantasztikus élményeim vannak!
2016. febr. 8. 22:00
 2/8 Fish1 ***** válasza:

Szerintem azért ijedtél meg, mert a halált elképzelted ilyennek, és ezáltal összekötötted a két dolgot.

A halál szerintem teljesen más, mint alfában "lebegni".

2016. febr. 8. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Írd le pontosan, hogy hogyan csináltad, hogy mentél le alfába!
2016. febr. 8. 22:11
 4/8 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=RX2Ebb7U52o&app=desktop

Ezt a hanganyagot használtam, fejhallgatón keresztül hallgattam, valamint olvasom a Silva könyvet, akkor értem el ezt a szintet amikor azt mondja hogy engedjem el a vegtagjaimat.

2016. febr. 8. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
ha belegondolsz a halaltol nincs konyebbb dolog, az hogy egy pillanat alatt minden megvaltozik, es minden hihetetlenul jo, kellemes. nem ertem miert felnek az emberek a halaltol... meg az mar eleve nagy baj, ha a mely allapotban is ez az erzes fog el... akkkor lebegni kellene, meg ugy"semmivel, es mindennel egy lenni" nem attol felni,hogy most er utol a halal.
2016. febr. 9. 01:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Megnéztem, sőt meg is csináltam a meditációt. Szerintem elsőre túl hirtelen és mélyre vitt Téged, amire nem voltál felkészülve. Úgy is mondhatjuk, hogy bedobtad magad a mélyvízbe. Van Domján Lacinak egy lájtosabb videója is, az alapgyakorlat alfahaggal. Az jóval rövidebb, nem visz ilyen mélyre.
2016. febr. 9. 07:34
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Ha valaki létrehoz egy mentális egyensúlyt akkor elkezdenek elő jönni az elfojtott érzések

Ezeket fel kell tudni dolgozni

Sajnos az Agykontrol és sok más technika is arra tanít hogy fojtsd ezeket vissza

Nagyon károsnak tartom az ilyen tanokat

2016. febr. 9. 11:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönök minden választ :) A mai napon iskola után ismét neki futottam, ugyanazzal a videóval, és most talán nem is voltam annyira mélyen, és nagyon jó érzés volt, éreztem magamat végig, de a szemeimen mintha lakat lett volna, olyan érzés volt mintha éberen aludtam volna, de nem éreztem hogy kitágult volna az elmém vagy valami, de türelmes vagyok, remélem idővel meghozza a gyümölcsét.. 20 perc után egyébként el is aludtam tényleg :D Még annyi kérdésem lenne hogy tudok e tenni valamit a nyelési inger, és az ellen hogy ne akarjam kinyitni a szemem? Mert gondolom ez hátráltatja az állapot előidézését
2016. febr. 9. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!