Hogyan lehet elérni, hogy ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak rólunk?
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 22:34
11/25 anonim válasza:
Amit igazán nem értek sokan miért tartják ilyen borzalmasnak a halált?
12/25 anonim válasza:
Egyébként az új anyukámat sokszor halálra rémisztettem ezért sokszor visszaküldtek. Nem is értem minek? :P
13/25 anonim válasza:
Ne értsetek félre nem azért, mert valami gyilkos lennék, hanem elmeséltem új anyukáimnak a családi történetemet. Ők pedig nem akartak ilyen gyereket, pedig nem én voltam Chacky baba.
14/25 anonim válasza:
Volt olyan is, hogy romániába küldtek pedig nem beszéltem a nyelvet.
15/25 anonim válasza:
Mindig úgy kezdték, hogy "nézd már de édes" aztán visszadobtak. Ha összeszámolom, nagyon sok testvérem volt.
16/25 anonim válasza:
Az egyik kedvencem családom az volt, amikor 4 nővérem volt. Sose felejtem el azokat a napokat.
17/25 anonim válasza:
Szerintem őket is örökbe fogadták, mert mindegyik másmilyen volt. De két hét múlva mentem vissza sajnos.
18/25 anonim válasza:
Vagy lehet mindegyiknek az apja volt más, egyébként én nem sokra emlékszem apámról, csak hogy egy adósság miatt fejbe lőtték és utána felgyújtották a házunkat.
19/25 anonim válasza:
Igy vagy te toplista 4. helyezetén Hack ,nagyon cseles...
20/25 anonim válasza:
Füldugó, vagy hallgass állandóan zenét fülhallgatóval, akkor nem hallod, ki mit beszél rólad. Komoly, sikeres ember nem beszél másokról, hagyd rájuk, ha ez a fő szórakozásuk. Ha meg az interneten (facebook, twitter, vagy hasonlók) mocskolnak, akkor vagy szólj oda keményen, vagy ne foglalkozz velük, vagy ha sértéseket írnak, akkor jelentheted őket, van már erre egy bejelentő oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!