Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » 4 dimenzióban látok? Így az...

4 dimenzióban látok? Így az asztrálsík árnyékát vagy kapuját, természetfeletti lényeket,4 dimenziós fejlett űrlényeket is láthatok?

Figyelt kérdés

Sokat agykontrolloztam, és utána rátaláltam erre a képre:

[link]

Olyan érdekes, mint hogyha nem 3D ban terjedne ki a tárgy. Én látok egy 4. utat is, irányt. Így láthatok természetfeletti lényeket? Ti mit láttok a képen? Lát még valaki 4D san, aki spirituális látó nagymester? Hogyan fejlesszem a látásom?

2015. dec. 9. 16:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Képzeld el, hogy mi lesz ha a bal sarokban lévő kocka sorát (amin ötös és hatos van), elkezded jobbra és felfelé mozdítani. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz látni.
2015. dec. 9. 17:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, sajnos nincs annyi kockám, hogy a valóságban is megalkossam a formációt. De szerintem összedőlne.
2015. dec. 9. 17:35
 3/16 Fish1 ***** válasza:
100%
Ez csak egy optikai csalódás, semmi több. Szerintem mindenki látja, amit te is.
2015. dec. 9. 17:42
 4/16 anonim ***** válasza:
33%

Egyértellműen nem optikai csalodás

én látom a démonokat a képen ,ez egy kapu az alvilágba. Ha meg építed nagyba ha át mehetsz de, amìg nem látod őket ne menj át mert szétszednek .

2015. dec. 9. 17:52
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
A sokadik pohár után, én 6 dimenzióban látok.:D Mindenből 2-t. :D
2015. dec. 9. 17:56
 6/16 anonim ***** válasza:
A valóságban nem tudnád megalkotni a formációt. Ezzel a módszerrel, amit leírtál nem tudod látni a szellemeket, és más, nem anyagi szinten mozgó lényeket. Ennek nagyon egyszerű az oka. A fizikai szemed fizikai látásra való, csak az anyagi formában megjelenő dolgokat fogja látni, akármit is művelsz vele. Amikor egy ember szellemet lát, az kétféle módon jöhet létre. Az egyik, amikor a szellem valamilyen oknál fogva finom, anyagi burkot vesz fel. Szelleme válogatja, melyik milyen mértékben képes erre, vagy akar ilyet tenni. A másik, és igazából az egyetlen irányítható mód az, amikor az elméd észleli a szellemet. Ebben az esetben a látás azért alakul ki, mert az ember elsődleges érzékszerve a látás. Az elme a befogadott információt képi formában jeleníti meg. Extrém esetekben teljesen valóságos kép is felmerülhet, ami valós időben változik, akárcsak az optikai, szabad szemes látás. Az elméd az az érzékszerv, amivel az "asztrálsíkot" és az azt lakó lényeket észleled. A szemedet hiába próbálod. Komoly erőfeszítésekkel persze lehet szinkront elérni a szellemi, és fizikai látás között, akkor olyan, mintha a szemeddel látnád, de ettől még nem a szemed látja. Ha rám hallgatsz, egyelőre nem fejleszted a látásodat. Előbb alaposan felkészülsz, rengeteget olvasol, edzed az elmédet, és az akaratodat. Ha így teszel, akkor később, amikor már a "látásodat" fejleszted, nem roppansz majd össze siker esetén. A jelenlegi állapotodban kevés esélyed van a sikerre. Ha erőszakkal kikényszerítesz valami eredményt, az illúziószerű lesz, és közben az elméd is összeroppan.
2015. dec. 9. 18:16
 7/16 anonim ***** válasza:
6-os jól leírta. Az ember 3d-s lény fizikailag és 3 d-ben él, az érzékszervei is így működnek. Minden más dimenzió normál körülmények között láthatatlan, de néha megnyílik a kapu és az elméd felfogja az egyéb jeleket, lényeket, lefordítja 3d-s érzékelésedhez. Attól, hogy agykontrollozol, fejlődnek a megérzéseid, megtörténik sűrűbben amit igazán akarsz, de nem fogsz 4 d-ben látni.Az elmédet fejleszd, ne a fizikai látásodat, az a lényege az agykontrollnak.
2015. dec. 9. 18:23
 8/16 anonim válasza:

Javítsatok ki de én úgy tudom 4. Dimenzióban élünk mi, fizikai értelemben! Hiszen a tér és az idő jelen van ráadásul egyszerre.

Mert más és más a matematikai fizikai és a programozásban használt dimenzió..

0. A pont

1. A vonal

2. A síkidomok Pl a négyzet

3. A testek pl kocka

4. Testek a testben pl kockában a kocka

Azaz végtelenig mehet..

Míg a programozásba a vektorok, mátrixok (tömbök vannak jelen).

De ha ezt nekem valaki elmagyarázná miről van szó.. és mitől roppana össze az elme megköszönném..

2015. dec. 9. 22:18
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez csak egy photoshoppolt kép, valószinüleg a jobb oldali középső 3 kockát odabuherálták + a fényviszonyokat is megbuherálták, hogy ilyennek tünjön...

A 4d-ről annyit, hogy állitólag az asztrálsik 4 dimenziós. Pl ha asztrálutazol, akkor belülröl vagy kinagyitva tudsz látni tárgyakat, távollátást is tudsz használni, és van még sok más jelenség, amit nem lehet elmagyarázni. Furán telhet az idő vagy összeolvadhatnak a helységek. A gondolatok is másmilyenek ott, ha rágondolsz valamire/valakire, egy csomó mindent megtudhatsz róla. Az álmok azért tünnek 3d-nek, mert csak úgy tudunk emlékezni rá. A 4d-s dolgokat az agy képtelen dekódolni, ezért lehetetlen rá visszaemlékezni, csak a nyomaira, de hogy hogyan, az mindig elfelejtődik. Révületben viszont lehet 4d-sen gondolkodni, és felfogni ezeket a dolgokat, de abból is ha lejössz, elfelejted az egészet... Csak arra emlékszel hogy teljesen máshogy gondolkodtál, mindennek tudtad a lényegét, mindent eltudtál képzelni és nagyon jó volt.

2015. dec. 10. 02:10
 10/16 Ozmium42 ***** válasza:
100%

Ilyen háromszöget úgy lehet megépíteni, hogy nem egy síkban vannak a részei, és emiatt csak egyetlen szögből látszik háromszögnek. Láthatod:

[link]

Úgy tűnik, nem négy dimenziót látsz, hanem még hármat se.

2015. dec. 10. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!