4 dimenzióban látok? Így az asztrálsík árnyékát vagy kapuját, természetfeletti lényeket,4 dimenziós fejlett űrlényeket is láthatok?
Sokat agykontrolloztam, és utána rátaláltam erre a képre:
Olyan érdekes, mint hogyha nem 3D ban terjedne ki a tárgy. Én látok egy 4. utat is, irányt. Így láthatok természetfeletti lényeket? Ti mit láttok a képen? Lát még valaki 4D san, aki spirituális látó nagymester? Hogyan fejlesszem a látásom?
Egyértellműen nem optikai csalodás
én látom a démonokat a képen ,ez egy kapu az alvilágba. Ha meg építed nagyba ha át mehetsz de, amìg nem látod őket ne menj át mert szétszednek .
Javítsatok ki de én úgy tudom 4. Dimenzióban élünk mi, fizikai értelemben! Hiszen a tér és az idő jelen van ráadásul egyszerre.
Mert más és más a matematikai fizikai és a programozásban használt dimenzió..
0. A pont
1. A vonal
2. A síkidomok Pl a négyzet
3. A testek pl kocka
4. Testek a testben pl kockában a kocka
Azaz végtelenig mehet..
Míg a programozásba a vektorok, mátrixok (tömbök vannak jelen).
De ha ezt nekem valaki elmagyarázná miről van szó.. és mitől roppana össze az elme megköszönném..
Ez csak egy photoshoppolt kép, valószinüleg a jobb oldali középső 3 kockát odabuherálták + a fényviszonyokat is megbuherálták, hogy ilyennek tünjön...
A 4d-ről annyit, hogy állitólag az asztrálsik 4 dimenziós. Pl ha asztrálutazol, akkor belülröl vagy kinagyitva tudsz látni tárgyakat, távollátást is tudsz használni, és van még sok más jelenség, amit nem lehet elmagyarázni. Furán telhet az idő vagy összeolvadhatnak a helységek. A gondolatok is másmilyenek ott, ha rágondolsz valamire/valakire, egy csomó mindent megtudhatsz róla. Az álmok azért tünnek 3d-nek, mert csak úgy tudunk emlékezni rá. A 4d-s dolgokat az agy képtelen dekódolni, ezért lehetetlen rá visszaemlékezni, csak a nyomaira, de hogy hogyan, az mindig elfelejtődik. Révületben viszont lehet 4d-sen gondolkodni, és felfogni ezeket a dolgokat, de abból is ha lejössz, elfelejted az egészet... Csak arra emlékszel hogy teljesen máshogy gondolkodtál, mindennek tudtad a lényegét, mindent eltudtál képzelni és nagyon jó volt.
Ilyen háromszöget úgy lehet megépíteni, hogy nem egy síkban vannak a részei, és emiatt csak egyetlen szögből látszik háromszögnek. Láthatod:
Úgy tűnik, nem négy dimenziót látsz, hanem még hármat se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!