Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az a 3 ujj technika?

Mi az a 3 ujj technika?

Figyelt kérdés

Hallottam ezt egyik ismerősömtől hogy ezt sokmindehez tudja használni de nem mondta meg hogy mi az csak mutatta a 3 ujját (nagyujj mutató középső)

Valaki elmagyarázná hogy mi ez ? És hogy mire jó ? Meg hogy hogyan tudom alkalmazni bármihez is (gyakorlati példa jöhet:D )

Előre is könszönöm!

#ujj #3ujj
2015. nov. 22. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

A kisujjal análba rakod, miközben a hüvelyked a csiklóját izgatja a mutatóujjad meg a hüvelyében ficánkol.

Amúgy: lemész alfába. Beszugerállod magadnak, hogy ezt az állapotot azonnal eléred legközelebb, ha összerakod a három ujjad. Így gyorsabban tudsz máskor alfába jutni. Tadáám!

2015. nov. 22. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
És igen: bármi más aktivátort is beszugerállhatnál, nem fontos ez.
2015. nov. 22. 19:05
 3/9 A kérdező kommentje:
ezt egy kicsit bővebben:D szűz vagyok ebben a témában:D
2015. nov. 22. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Mutass 3-at a kezeddel. A mutató és középső ujjad zárd össze, a hüvelyk ujjad egyenesítsd ki, hogy az derékszögben legyen a többivel. Majd igy tartva a kezed közelíts a fejedhez. Na ha pl vkivel hülyéskedsz v epp valahova ez beillik akkor csináld ezt, majd ha a fejednél van a kezed, a hüvelykujjadat hirtelen tedd rá a mutatóra és mond közben h puffff.
2015. nov. 22. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Az alfa a meditációs állapot, amikor az agy a legfogékonyabb a szuggesztiókra. Ezt használja ki a hipnózis és az agykontroll is (ami tulajdonképpen önhipnózis). Mivel normál esetben több percig is eltart ebbe az állapotba jutni, így beszugerállják maguknak, hogy egy aktivátor segítségével azonnal oda jussanak. Ennyi. Nem fogod csak úgy máról-holnapra megcsinálni, ha annyira vágysz rá, akkor kezd el otthon rendszeresen meditátlni, önhipnózist gyakorolni.
2015. nov. 22. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Az alfa a meditációnak csak a felszínes szintje. A hipnózis is inkább mélyebbre igyekszik jutni, mert az alfa elég instabil állapot. A szuggesztió is kibillentheti. Valahol az alfa, és a théta között működik a hipnózis.
2015. nov. 22. 21:43
 7/9 anonim válasza:

1

Én úgy tudtam a mutató és a középső megy a hüvelybe. Mindíg tanul valamit az ember.

Egyébként meg nem kell bonyolultá tenni a dolgokat, az igazság mindíg egyszerű.

2015. nov. 23. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Én még csak a kisujj technikáról hallottam. Ez az egyik legegyszerűbb agykontrolltechnika.

Amikor kicsit émelyegsz, rosszul érzed magad. Az agyad segítségével ökölbe szorítod magad előtt a domináns kezed, majd lassan erősen csak a mozdulatra koncentrálva kiegyenesíted a kisujjadat.

(Fontos, hogy terpeszben állj vagy ülj és tökéletesen ellazult legyél. Akinek nem elég erős a tudata mindenképp ülve csinálja mert általában a technika alkalmazásakor olyan állapotban van az ember, hogy könnyen el tud esni.)

Ezután egy mélylevegő és a kisujjad ledugod a szádon jó mélyre! Amikor elkezdessz öklendezni kirántod a kezed!

Azért praktikus ez a technika, mert ha késel a kezed kirántásával akkor sem hányod le az egész kezed, csak a kisujjad szélét!

2015. nov. 23. 18:04
 9/9 anonim válasza:
46%

8

Ez max a detoxtól véd meg. :D

2015. nov. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!