HeirOfSlytherin kérdése:
Ellopták a nyakláncomat az iskolában. Agykontroll terén van bármiféle technika, amivel visszaszerezhetném?
Figyelt kérdés
Az eset úgy volt, hogy tesióra után pakolnom kellett és késésben voltam óráról, így ott felejtettem a jádeköves ezüstláncomat az asztalon. Másnap kerestem, kérdezősködtem a tanárnál, aki mivel nem tudta, kié, otthagyta az asztalon. Felforgattam érte minden lehetséges helyet, de egyszerűen sehol az égegyadta világon nem találom. Nem "szkeptikusok" lehurrogó ilyen-nem-is-létezik meg búcsút-mondhatsz-neki hozzászólásait várom, kérném, hogy csak az írjon, aki tényleg tudna rá megoldást, nem szeretnék lemondani a láncomról, nagyon kedves számomra. Az értelmes válaszokat előre is teljes szívből köszönöm.2015. okt. 19. 14:20
1/13 anonim válasza:
Az agykontrollal nem tudsz másokra hatni, hogy adják vissza. A tanáron keresztül kellene felhívást kérni az iskolában, hogy aki "látta" a nyakláncot, tudja hol van, az legyen szíves rakja le a tanáriban, vagy hasonló. Ha következmény nélkül visszahozhatja, akkor van rá esély, hogy aki elvitte visszaadja. Agykontrollal úgy szerezhetnéd vissza, ha nem emlékeznél, hogy hol van. Abban segítene az agykontroll.
2/13 anonim válasza:
szubjektív kommunikáció. Éjjel üzenj annak, aki megtalálta, hogy milyen fontos ez a lánc neked, és nagy örömet okozna ha visszaadná. Ezzel párhuzamosan tedd lehetővé, hogy aki megtalálta, az visszaadhassa neked: mondasd be a sulirádióban, vagy valmilyen más módon tudasd, hogy kinek tudja visszaadni.
3/13 anonim válasza:
Sok dolog tanulás érdekében történik de ha nagyon vágysz rá, ergó akarnod kell, átkell érezd és sokat gondolj rá.
Mire?
Lehetőségekre, így vagy úgy megtaláld, kiderüjön mi volt s visszakapd, magára gondolatra újra kezedben tartod, viseled.
Ha lenne kérdésed, írj nyugodtan.
egy 100% szkeptikus
4/13 anonim válasza:
Hát látszik h nem az eszedet akarták ellopni valamiért...
5/13 A kérdező kommentje:
Kértem a kérdés elején, hogy ha más a véleményed (hogy finoman fejezzem ki magam), akkor légy szíves, ne vágd a képembe efféle "agyad sincsen, hülye liba" hozzászólással. Hidd el, ha lenne egyszerűbb vagy könnyebb lehetőségem, rég megtettem volna. Kérlek szépen, kímélj meg az ítéleteidtől.
2015. okt. 19. 15:11
6/13 anonim válasza:
Nem mondom 5 évesen még nekem is voltak ilyen gondolataim, hogy a tönkre ment játékomat másnap reggelre valami misztikus erő megjavítja, de azért egy bizonyos kor után ebből illene kinőni.
7/13 anonim válasza:
Igen, meg kell talalnod aki ellopta, es a fejere mert enyhe utesekkel kontrollalhatod az agyat hogy szolgaltassa neked vissza.
8/13 anonim válasza:
Fura, hogy a tanár nem rakta el biztonságos helyre, hogy ha keresik, akkor vissza tudja adni.
Azt kellene megtudnod, hogy kik voltak a teremben még akkor. Esetleg takarítók. Bár szerintem már nem sok remény van rá, hogy visszakapod.
Az emberek már csak ilyenek.
10/13 anonim válasza:
Amúgy hókuszpókuszolások helyett inkább az igazgatóhoz kéne elmenni. Jelenteni hogy lopás történt, ráadásul egy tanár mulasztásából. Lehet megpróbálja majd eltusolni a dolgot, de akkor nem mondhatod már hogy nem próbáltad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!