Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan tudom azt elérni, hogy...

Hogyan tudom azt elérni, hogy kitágul a látóköröm?

Figyelt kérdés
A villámolvasás tanfolyam kazettáit hallgatom. Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul. Amikor a mandarin technikát alkalmazom akkor sem érzem, hogy lenne változás és a szuperolvasásnál sem tudom kitágítani a látókörömet.Miért van ez?

#látás #szem #villámolvasás #fotó-olvasás #szuper olvasás #mandarin technika #látókör kitágulása
2014. okt. 27. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Hova sietsz ?

Nem jobb lassan olvasni ? Elgondolkozni egy mondaton.

Ezt Popper Péter mondja szó szerint az egyik előadásában.

A gyorsaság majdnem mindenben egyenlő a kapkodással a felszínességgel ami bajhoz vezet.

Mondjuk a gyorsolvasásnál nem fogsz halálos autóbalesetet szenvedni mert 200-al mentél csak ilyen kisebb bajod van tőle hogy miért nem tudod kitágítani a látókörödet.

Mit akarsz elérni ezzel ?

Tételezzük fel hogy egy átlag ember elolvas 50 könyvet élete folyamán.

Te elolvasol 500-at. Boldogabb leszel tőle ?

Nem hiszem.

Esetleg vállon veregetheted magad hogy milyen okosnak érzed magad.

De így meg csak az egódat puffasztod vele.

Az én házam nagyobb, az én autóm jobban gyorsul, nekem van több pénzem én vagyok a legizmosabb a környéken és nekem van a legszebb barátnőm, és még ráadásul én olvastam el a világon a legtöbb könyvet:-D

2014. okt. 29. 12:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Kedves Robi!

Egyáltalán nem az egómat akarom "puffasztani".

Csupán a villámolvasást szeretném megtanulni. Nem felvágni akarok vele és nem a pénzért akarom megtanulni.

14 éves lány vagyok és úgy gondolom sokat segítene ez a módszer a felvételiben, nyelvizzsgát is szeretnék tenni és a versenyekre is jobban fel tudnék készülni.

2014. okt. 29. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Villámolvasással nem tudod megjegyezni csak a lényeget, gyorsolvasással valamivel jobb a helyzet, de rövid idő alatt kiesik az így szerzett tudás. Egyetemen készültem így némelyik "lényegtelen" vizsgára. Általában bejött, de az "időzítés" nem mindig sikerült.

Komoly felkészüléshez az áttanulmányozott anyag megértése szükséges. Ehhez egy "jó" puska készítése még akkor is hasznos, ha egyáltalán nem használod.

A gyorsolvasáshoz is kell képesség és sok, sok gyakorlás.

2014. nov. 11. 01:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akár lassan, akár gyorsan, sőt villámszerűen olvasol valamit, ha nem érdekel, nem is ragad meg benned.

Máról-holnapra tudáshoz jó, de vedd figyelembe, van holnap után is!

.

"Jó" puskát gyorsan "összedobni" nem lehet, ha tehát ilyet készítesz, közben gondolkodsz és gyakorolsz.

Ennek köszönheted, ha jó puskát készítesz, nem is lesz rá szükséged...

2014. nov. 13. 06:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Pont ez a lényeg, hogy sokáig megragadjon! Nekem nem a gyorsaság számít! Nem azt akarom elérni, hogy jól sikerüljön egy dolgozatom, mert azt sima olvasással is el tudom érni, hanem, hogy ha ezt x év múlva megkérdezik tőlem akkor is tudjak rá válaszolni. Tudom, hogy ahhoz, hogy valamit tudjak villámolvasni az kell, hogy az adott dolog érdekeljen. Nem is akarok olyan dolgot erőltetni ami nem érdekel.

2014. nov. 14. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt csakis a gyakorlással, a megszerzett tudás időnkénti frissítésével tudod elérni. Amit ma megtanulsz, idővel halványodik. Ez egy idegen nyelv esetében különösen így van.
2014. nov. 15. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Tegyük tisztába a dolgokat mert itt mindenki el van tévedve.

Ez az egész agykontrolos hülyítés arra megy ki hogy befizess egy tanfolyamra ahol állítólag elárulják hogyan tudsz emlékezni mindenre amit elolvasol . Ez egy két embernek megy a világon de ha olyan egyszerű lenne hogy bárki megtanulnhatná akkor már rég elterjedt volna.

Ti is azt hiszitek hogy a lány gyorsan akar olvasni mert nem ér rá ,mert így hívják hogy gyors olvasás meg foto olvasás .

Igazából semmi köze az olvasáshoz ennek a tudásnak .

Ez semmi másról nem szól mint hogy megtanítod magadat hogyan emlékezz vissza bármire . A probléma csak az hogy a tudatos tudat nem engedi hogy 0-24 információra visszaemlékezz tehát ezeket az információkat csak a tudatalattiból tudod kiszedni.

A titok amit sehol nem árulnak el az a nagy feladat hogy éber azaz tudatos (béta) állapotban hogy a nyavajába férj hozzá a tudatalattid 0-24 ben rögzített információihoz.

Ezt legfeljebb hipnózis alatt szokásos elérni de miközben vizsgát írsz ,nem fog közben hipnotizálni senki , na ez a titok hogy vannak emberek akik képesek belelátni éberen is a tudatalattiba.

Tehát ez nem olvasási gyakorlat , hanem annak a tudása hogy visszaemlékezz bármire amit a szemgolyód elé raktak akár egy másodpercre.

A fotoolvasás ennek a titka , csak lapozol és bambulsz , nem kell megértened mi van a könyvben és nem is érted meg mivel nem kerül a (béta tudatba) .

Amikor visszaemlékezel akkor látod ahogy lapozol és úgy lassítod le vagy állítod meg a jeleneteket ahogy akarod , és akkor olvasod el , és akkor tudatosul , és leírod vizsgán .

Ezért van igaza annak is aki azt írta ezekkel a gyorsolvasásokkal sem rögzül végleg a tudás mivel az agy úgy működik hogy mindig csak annyi tudást enged használni amennyi a napi rutinodhoz kell.

Azt is mondhatnánk a tudatos éber tudat automatikusan törli az alacsony prioritású információkat , hasonlóan mint amikor az interneten 3 hónap tétlenség után kidobnak a társkeresőből.

Ez mindenkire igaz , a 130 as IQ jú tól a 70 es IQ jú emberig , a tanárok is elfelejtenék a képleteket ha pár évig teljesen más munkakörben kéne dolgozniuk reggeltől estig. A tanár is csak azért emlékszik bonyolult másodfokú függvényekre fejből mert minden nap használja vagyis az információ prioritása magas , nem tud törlődni bétából.

Én ahogy elnéztem a neten ezek a villámolvasást hirdető oldalak mind kamuk csak az a lényeg hogy befizess egy tanfolyamra ahol valószínűleg eladják majd a semmit . Azt hogy képzelj el egy mandarint a fejed felett , de a lényeget sztem nincs ember aki megtanítsa mert azok akik képesek éberen belelátni a tudatalattijukba azok vagy szellemi fogyatékos esőemberek vagy mentalista bűvészek.

A bűvész biztos hogy nem fogja elárulni hogyan tanulta meg , az autista meg szintén de ez logikus.

2019. aug. 9. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!