A vonzás törvénye segítségével javithatok a kapcsolatomon?
Kérlek csak akkor valaszolj, ha hiszel a vonzás torvenyeben.
A barátommal a nyáron jöttünk össze, és nagyon szerettük egymást, de szakítottunk, mert ősztöl egy másik városban tanul egytemen, és azt mondta, hogy ez neki nem elég, ha csak hétvégén találkozunk. Nagyon magamba voltam roskadva, aztán hallottam a vonzás törvényéről, és elkezdtem hinni benne. Lehet ez nem emiatt volt, de két hónap múlva a baratom felhìvott, hogy rájött, hogy mennyire fontos vagyok neki és nem tud elfelejteni. Az elején pedig azt hittem, hogy örökre vége van, de aztán elkezdtem hinni benne, hogy lehet még folytatása, és megkeresett. A baj csak az, hogy ő szeretne velem lenni, és komolyan is gondolja, de azt mondta, hogy csak lazán szeretné megpróbálni, hogy meglássuk mi lesz ebből. A vonzás törvénye segítségével azt is el lehet erni, hogy komolyabb legyen a kapcsolatunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!