Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez tényleg így működik?

Ez tényleg így működik?

Figyelt kérdés
Tényleg úgy van, hogy amikor rossz dolgokra gondolok, akkor úgymond egy balszerencse mágnes leszek? Mert ezt tapasztalom,illetve ha a jóra gondolok akkor szerencsés dolgok történnek? Azon kaptam magam,hogy mióta jó dolgok járnak a fejemben,kevesebb a gondom. Egy olyan dolog is ért ami kellemetlen volt egy picit,de ma megoldást nyújtott az élet rá. A kérdésem az lenne,hogy ilyenkor a jó dolgok a véletlen művei,vagy a pozitív gondolatok ''ajándéka''?
2015. okt. 21. 23:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én szerintem (bár nem értek ehhez, de ezt tapasztaltam), h ha jóra gondolok, pozitívan gondolkodom, akkor nem úgy fogom fel a problémáimat, könnyebben elviselem, és igen ilyenkor úgymond tényleg vonza a jó dolgokat az ember. és a rosszra gondolok, negatívan gondolkodom akkor az ellentétje lesz. Azt ajánlom, h a pohár legyen félig teli (sőt az egész :p :D) és ha ez nem is megy keresd meg mindenben a jót :) Remélem tudtam segíteni :)
2015. okt. 28. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!